Gözlükler hakkinda bilgilenmek istiyorum

Bende sağ sol 1 derece miyop sağ 0.25 astigmat çıktı bilmediğimden soruyorum böyle bir gözlük alsam camını değiştirseler oluyor mu
https://share.temu.com/1HK2AFjgA6A

Yok ne kadar tutar demişsiniz ondan dedim hocam süreçte bi şey yok bu zamana kadar gözlük takmadınızmı siz illaki takmışsınızdır
Valla işte dalgasına tanıdıkların güneş gözlüğünü alıp 2 dk'ligına takmışligim haricinde öyle göz rahatsızlığı ile ilgili bir gözlük hiç takmadım

Bende sağ sol 1 derece miyop sağ 0.25 astigmat çıktı bilmediğimden soruyorum böyle bir gözlük alsam camını değiştirseler oluyor mu
Yani yapmazlar gibi sorman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Göz raporunu alıcaksın optikçiye gideceksin o sana seçenekleri sunacak bütçene göre alacaksın, ortalama bir çerçeve+cam 7-8k tutar nerden baksan. İlk taktığında sanki tümseklerde yürüyormuş ve dünyayı geniş görme hissiyatı yaşayacaksın 2-3 saate yeneceksin.

Gözlüklerle ilgili sormak istediğini sorabilirsin ilkokuldan beri gözlük takıyorum.
O kadar oldumu da

Ben gariban adamım ya işte uzağı bulanık görüyorum trafikte kullanmak için alacam. Arkadaşım mıknatıslı çerçeve al dedi hem güneş gözlüğü olarak hem normal gözlük olarak kullanırsın dedi
Normal göz doktorundan randevunu al git, sonra gözlükçüye git abi arada kullanacağım, bir gözlük lazım bana de, çerçevesi ucuz olmuş güzel kemik gözlüklerden al bir tane, ona sürekli takmayacaksan normal cam olsun de sadece numaralı, şekilli şüküllü mavi cam falan olmasın de, max 1500 çıkarsın oradan.

Normal göz doktorundan randevunu al git, sonra gözlükçüye git abi arada kullanacağım, bir gözlük lazım bana de, çerçevesi ucuz olmuş güzel kemik gözlüklerden al bir tane, ona sürekli takmayacaksan normal cam olsun de sadece numaralı, şekilli şüküllü mavi cam falan olmasın de, max 1500 çıkarsın oradan.
Hocam beni aile hekimi gönderecek sağlık raporuna yansıtmak için yoksa şuan çoktan gitmiştim onu bekliyorum

evet öyle ama çerçeveyi araştırıp alırsan 1500-2000 e patlar total optikçilerde kazık baya
ocak şubat civarı aldım 2800 3 bin civarı birşeydi tabi çercevem okadarda iyi degil arkadaşın tahiminimce yaşı 17 18 civarı daha büyüme ihtimali var oyüzden idare edecek bişey alsa iyi olur

ocak şubat civarı aldım 2800 3 bin civarı birşeydi tabi çercevem okadarda iyi degil arkadaşın tahiminimce yaşı 17 18 civarı daha büyüme ihtimali var oyüzden idare edecek bişey alsa iyi olur
Yaş 20 hocam seneye 21

Hocam daha yeni buyukbabam kaliteli cam japon malımı ne dedi tam unuttum ama kaliteli markaymis bende ilk defa duydum cam artı mıknatıslı hem Güneş gözlüğü çıkarınca normal gözlük olan bir güzel cercevere ve birtane daha gözlüğü için sadece cam aldı hepsi normalde 5.5k tutuyormuş sanırım ama o kaliteli yaptırdığı için ve iki adet cam aldığı için pahalıdır.yoksa bende kaç senedir gözlük kullanıyorum o kadar pahalı yaptirmadik.ortalama bı gözlük bı cam tahminimce en fazla 2.5 , 3k tutar eğer camını kaliteli alırsan çerçevede orta halli.

En iyisi optikciye sormak 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri