CS skinini nasıl satabilirim yasal mıdır ?

UnjecTT

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle iyi günler, dün gece kasa açtım ve çok fazla değeri olan bir skin çıkardım bunu paraya çevirsem polisler evimi basar mı ? hangi siteye satmalıyım? kripto üzerinden çeksem bir problem olur mu? yardımcı olursanız sevinirim. (450k+ değeri var skinin)

Öncelikle iyi günler, dün gece kasa açtım ve çok fazla değeri olan bir skin çıkardım bunu paraya çevirsem polisler evimi basar mı ? hangi siteye satmalıyım? kripto üzerinden çeksem bir problem olur mu? yardımcı olursanız sevinirim. (450k+ değeri var skinin)
Bynogame.

450k ne olm hangı skın o

Çıkan skinin adı ne bu arada?

Hangi kasadan 12k dolarlık item çıkardın kardeş bi kolpa sezdim burdan bu işleri bilmeyen birinin 12k lık potansiyel olan kasayı açması işkillendirir

Hangi kasadan 12k dolarlık item çıkardın kardeş bi kolpa sezdim burdan bu işleri bilmeyen birinin 12k lık potansiyel olan kasayı açması işkillendirir
hocam işleri bilmediğimden değil hiç bu kadar pahalı bi item çıkartmadım malum devlet baba herşeye dokunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kasadan çıktı?, o skinin kasası oyundan kalktı diye biliyorum.
siteden çıkardım hocam

hocam işleri bilmediğimden değil hiç bu kadar pahalı bi item çıkartmadım malum devlet baba herşeye dokunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siteden çıkardım hocam
Siteden nasıl çıktı? ve envantere çekebiliyormusun?

takas banım var 4 gün sonra bitiyor ve çekiyorum
Çok ilginç, hangi site 500k lık itemi kime niye versinki neyse alıcı konusuna gelirsek alıcı bulman zor o fiyata alabilecek biri denk gelir mi bilmiyorum. Koleksiyoncu bulman lazım

450klık skini trde satabileceğin bir yer yok. Sitede bozdurup 10 tane 1100 dolarlık bıçak al öyle satabilirsin anca. Yurtdışı sitelere de güven olur mu ben bilmiyorum.

Cs floattan sat en düşük komisyon orda ve satıcı bulursun ben çok sattım parayıda 2 3 gün içinde kartına atıyolsr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar
Geri