Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Bende de öyle yarın bunlardan kurtlup TürkNet'e geçeceğim. Comnet gibi batarlar inşallah.
Aman hocam dur daha 2 2 buçuk ay içerdeyim ne diyon gözünü sevem 😂 2 buçuk ay sonra diyin bunları 😂😂 ben hat ayarlarını düzelttim bu arada upbo sra ve g vector açın sadece diğerlerini kapatın. Sürüm güncellemedi yaptıysanız da modemi sıfırlayıp 0 dan kurulum yapın. Dns şimdilik kullanmayın bence zaten internet stabil değl

Aman hocam dur daha 2 2 buçuk ay içerdeyim ne diyon gözünü sevem 😂 2 buçuk ay sonra diyin bunları 😂😂 ben hat ayarlarını düzelttim bu arada upbo sra ve g vector açın sadece diğerlerini kapatın. Sürüm güncellemedi yaptıysanız da modemi sıfırlayıp 0 dan kurulum yapın. Dns şimdilik kullanmayın bence zaten internet stabil değl
Benim bu şekilde
1751665865875.webp

Benim bu şekilde stabil şuanda netspeed de.

Bu arada bakır oksitlenmiş veya ek varsa ek bozulmuş da olabilir TT ye arıza kaydı bıraktır benim portumu 2 gün önce değiştirdiler cillop gibi oldu. Konu içinde var benim port değişimi sonrası değerlerim bulursam port değişimi öncesini de koyiyim port değişimi öncesi 3 yıl önce 90 aldığım 2 ekli aynı altyapı sadece bütün tek kabloya dönüştürdüm 65 alırken birden 20 ye düştü. Bakırın bozulması kaynaklı şuan 100 alıyorum canavar gibi

Ekler

• Screenshot_2025-07-05-00-52-46-192_com.brave.browser.webp
    Screenshot_2025-07-05-00-52-46-192_com.brave.browser.webp
    51.1 KB · Hit: 16
İnternet hattıyla alakalı olduğunu sanmıyorum 3 hafta önce millenicomdaydım hiçbir sorun yoktu.

İnternet hattıyla alakalı olduğunu sanmıyorum 3 hafta önce millenicomdaydım hiçbir sorun yoktu.
Bende 2 gün önce TT ekibi gelmeden 60 alıyodum hocam :D hatta öğlen 3 e kadar kullandım sonra uyuyakalmışım akşam uyandım 20 megabit :D

Normal pingim 7 lol pingim 50 nasıl çözücem bu sorunu ya.
1751731201977.webp

Trafik daha önce Tt üzerindendi; şimdi Atlantisnet'e kaydırmışlar.
Sistem oturana kadar dalgalanmalar olabilir. Biraz bekleyeceksiniz.
2.webp

Oyun oynamadığım için tam bilemiyorum.. 40-60 arası normal kabul edilebiliyor galiba.

Oyun oynamadığım için tam bilemiyorum.. 40-60 arası normal kabul edilebiliyor galiba.
Teknik konulardan çok anlamadığım için lolde nasıl 50 ping aldığımı anlayamıyorum.
Speedtest,İstanbul sunucusunda 7 ping alırken lolün İstanbul sunucusunda nasıl 50 ping alıyorum.
İkisi de İstanbul sunucusu ben de Sakaryadayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,613
Üyeler
183,314
Son üye
aliseny
Geri