Çözüldü✓ Asus rog b550f mi yoksa aorus elite ax v2 mi?

Sleew

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
6000
Merhabalar öncelikle r5 3600x işlemciye sahibim b450 anakartım var ve işlemciye yetersiz geliyor yük altında Wraith Prism ile 90 dereceleri görüyorum birini alacağım fiyatları asus 6500 tl
Aorus 4000 tl
Msi mpg b550 gaming plus 3750tl
Tomahawk'larla zaten yanaşılmıyor 7k diyor adam

Bende soğutucuyu önce değişin. 240mm sıvı soğıtma alın. Thermalright modelleri uygundu.

Bahsettiğiniz şekilde bunun anakart ile bir alakası yok zaten o sisteme anakart upgrade çok gereksiz işlemci ryzen 9 olsa belki tamam ama sizde ki problem soğutucu kasanız uygunsa sıvı soğutucu alın ileride sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız eğer kule tipi soğutucu düşünürseniz thermalright bakabilirsiniz .

Bahsettiğiniz şekilde bunun anakart ile bir alakası yok zaten o sisteme anakart upgrade çok gereksiz işlemci ryzen 9 olsa belki tamam ama sizde ki problem soğutucu kasanız uygunsa sıvı soğutucu alın ileride sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız eğer kule tipi soğutucu düşünürseniz thermalright bakabilirsiniz .
Kuzenim sistemini sattı işlemcisini bana verecek r5 5600x ondan anakartı da değiştirmek istiyorum

Şu an sistemde zaten önce Anakart sonra soğutucu yetmezse de işlemci değişecek
Tamamda o şekilde de ölü yatırım oluyor bugün ryzen 5nci nesil r7 ve r9 kullansanız elinizde ki anakartı satıp biraz daha iyi bir şey alın derdim ama bajsettiğiniz şekilde o fiyatlara am5 geçersiniz ayrıca illa ki böyle yapıcam derseniz de sıralama yanlış önce soğutucu lazım size .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B450 hangi marka model acaba

Tamamda o şekilde de ölü yatırım oluyor bugün ryzen 5nci nesil r7 ve r9 kullansanız elinizde ki anakartı satıp biraz daha iyi bir şey alın derdim ama bajsettiğiniz şekilde o fiyatlara am5 geçersiniz ayrıca illa ki böyle yapıcam derseniz de sıralama yanlış önce soğutucu lazım size .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B450 hangi marka model acaba
Msi B450m pro m2v2

Karar sizin 5600x de olsa bence anakart değişmeye gerek yok yeterli bu şekilde kullanıp ölü sokete masraf etmektense ileride sistemi komple değişirsiniz şimdilik sadece soğutucu alsanız yeter nasıl bir şey alacağınız size kalmış idarelik kule tipi olabilir yada böyle bir şey
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...pf0HaI8VlTq6AVDkV8a1colEYTHTLSLEaAvq2EALw_wcB
Öncelikle soğutmayı çözmeden ne yapsanız fayda etmez .

Karar sizin 5600x de olsa bence anakart değişmeye gerek yok yeterli bu şekilde kullanıp ölü sokete masraf etmektense ileride sistemi komple değişirsiniz şimdilik sadece soğutucu alsanız yeter nasıl bir şey alacağınız size kalmış idarelik kule tipi olabilir yada böyle bir şey
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...pf0HaI8VlTq6AVDkV8a1colEYTHTLSLEaAvq2EALw_wcB
Öncelikle soğuymayı çözmeden ne yapsanız fayda etmez .
Benim ekran kartımda değişecek şu an geçici olarak hd6870 var ama önceliği sıvı soğutmaya verdim önereceğiniz başka model varsa atabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri