Asus Rog B550-F mi Yoksa B550-A mı Almalıyım?

Hadi be intellerde bu durum ne kadar ve ram mhz ne kadar artısı oluyor performansa
İntel kaliteli bir ram çipi ile 4400 4500mhz leri cl 14 c15 ile görebilirsin.
Bendeki.
1625399790238.png

B550 Carbon'dan F'ye geçme amacın ne? Neden downgrade yapıyorsun? Carbon daha iyi bir anakart. Eğer ille bir geçiş yapacaksan B550-XE'ye geç ki geçmene değsin.
o kadar para vermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntel kaliteli bir ram çipi ile 4400 4500mhz leri cl 14 c15 ile görebilirsin.
Bendeki.
Alıntıyı görüntüle
Corsair dominator var bende 800tlye aldım crucial ballistix geçmeme değer mi

o kadar para vermem

dominator içindeki çip ney crucial ballistix içindeki çip nedir onu biliyormusun.

MSI MPG B550 Gaming carbon anakartım var sıfır aldım garantili ve kutulu 2100tl civarlarında satma fikri var aklımda

Bu anakartta kalayım mı yoksa Asus rog B550-F Mi geçeyim veya B550-A

B550-F mi daha iyi B550-A mı?

Ekran kartım Asus rog ve oc yapabilirim ram ve işlemciye
F ile a aynı anakart tek fark biri siyah biri beyaz birde f modelinde minik bir rgb var.

B550 F öneririm, A ile farkı A modeli beyaz ve ROG gözünde RGB yok. F modelinde RGB var orada.

Yahu elinizde B550 Carbon gibi taş gibi bir anakartınız var, ondan düşük model olan B550-F'ye geçme sebebinizi öğrenebilir miyim? Gerçekten boş uğraş, downgrade yapıyorsun.

o kadar para vermem

Arkasındaki versiyon numarası ne?

Geçiş yapmanı önermem.
B550-E klasmanında bir anakart Gaming Carbon.
Ne kadar yüksek bileşenlere sahip olsa da sıcak çalışıyor fakat bu B550-F ve B550-A'dan daha kötü olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor.

B550-A ile B550-F birebir aynı anakartlar sadece görünüş ve RGB olarak birkaç minik fark var onların da performansa etkisi yok.

Geçiş yapmanı önermem.
B550-E klasmanında bir anakart Gaming Carbon.
Ne kadar yüksek bileşenlere sahip olsa da sıcak çalışıyor fakat bu B550-F ve B550-A'dan daha kötü olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor.

B550-A ile B550-F birebir aynı anakartlar sadece görünüş ve RGB olarak birkaç minik fark var onların da performansa etkisi yok.
anladım carbonda kalıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri