1- Bunlardan net bir şey anlayamazsın.İkinci elden psu alacam alacağım arkadaş değerlerini göndermiş 4senelik psu gamebooster 600w 80 bronze sertifikalı değerleri nasıl?
Bu değerler düzgün çalıştığına referans alınabilinecek değerler değil vede game ile ismi başlayan psu yadda ürünlerin geneli kalitesiz ve bu psu dahil. Fsp corsair hıghpower enermax tercih edebilirsin .İkinci elden psu alacam alacağım arkadaş değerlerini göndermiş 4senelik psu gamebooster 600w 80 bronze sertifikalı değerleri nasıl?
5V değeri çok düşük. Ya sabit 5 ya da 4.950 gibi değer olmalıydı. Bulaşma derim. Paranı çöpe atmakla aynı şey.
Üründen vaz geçecem anladığım kadarıyla ömrünü doldurmuşBu değerler düzgün çalıştığına referans alınabilinecek değerler değil vede game ile ismi başlayan psu yadda ürünlerin geneli kalitesiz ve bu psu dahil. Fsp corsair hıghpower enermax tercih edebilirsin .
Hocam bunlar occt power testindeki sonuçlarıymış5V değeri çok düşük. Ya sabit 5 ya da 4.950 gibi değer olmalıydı. Bulaşma derim. Paranı çöpe atmakla aynı şey.
hocam araştırmana devam et beğendiğin psu olursa özelden yaz iyi mi? kötümü yardımcı olurum . (toplu liste olarak yaz ).Üründen vaz geçecem anladığım kadarıyla ömrünü doldurmuş
Bakayım hocam olmadı gene bunu alacam çünkü araştırdım 1000tl altına fazla 550w psu olmuyor rx 580 8gb ekran kartına 550w altını almak istemem bu psu 600w ismi powerboost muşhocam araştırmana devam et beğendiğin psu olursa özelden yaz iyi mi? kötümü yardımcı olurum . (toplu liste olarak yaz ).
Bakayım hocam olmadı gene bunu alacam çünkü araştırdım 1000tl altına fazla 550w psu olmuyor rx 580 8gb altını almak istemem bu psu 600w ismi powerboost muş
powerboost mu
Gerçek 600 değil onlar 360w yada 400w verebiliyorlar en fazla .Bakayım hocam olmadı gene bunu alacam çünkü araştırdım 1000tl altına fazla 550w psu olmuyor rx 580 8gb ekran kartına 550w altını almak istemem bu psu 600w ismi powerboost muş
tek ss le anlaşılmaz bunu kaç dk yaptı vs önemli faktörler var ssdeki değerler iyi ama 30dk boyunca aynı kalacak mı mesela 4 senelik bu marka önermemİkinci elden psu alacam alacağım arkadaş değerlerini göndermiş 4senelik psu gamebooster 600w 80 bronze sertifikalı değerleri nasıl?
800tl hocam bide kargo ödeyecemtek ss le anlaşılmaz bunu kaç dk yaptı vs önemli faktörler var ssdeki değerler iyi ama 30dk boyunca aynı kalacak mı mesela 4 senelik bu marka önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar istedi buna
Ben bu psu işinden bişey anladıysam adım Ozan olmasınGerçek 600 değil onlar 360w yada 400w verebiliyorlar en fazla .
değerler iyi gözüküyor. 2.el psu şans işi benim şuanki hali hazırda kullandığım psu 650wattlik rampagein psusu 2.el almıştım ilk sahibi 2 seneye yakın kullandığını söylüyordu 1.5 seneye yakindir da ben kullanıyorum problem cıkarmadı gts 1660 ryzen 5 3600 ile.İkinci elden psu alacam alacağım arkadaş değerlerini göndermiş 4senelik psu gamebooster 600w 80 bronze sertifikalı değerleri nasıl?
bi 800 daha koyup 0 almak daha mantıklı.. ben 800 liraya 8 yıllık fsp satıyorum800tl hocam bide kargo ödeyecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu psu işinden bişey anladıysam adım Ozan olmasın![]()
0 almak ucuz ise her zaman mantıklı. ama ornek verelim 1600tl para var 0 psu mu 2.el psu + ram mi deseler 2.el psu +rami tercih ederim benbi 800 daha koyup 0 almak daha mantıklı.. ben 800 liraya 8 yıllık fsp satıyorum