Merhabalar. Aylar önceden aşık olduğum bir kız vardı. Yıl olmuştur hatta. Hala da seviyorum... Kız o kadar güzel ki... Ama ben de cesaret yok işte. Neyse. Onu ilk gördükten sonra internette sosyal medyada falan hesabı falan var mı diye araştırmıştım. Instagram ve Tiktok hesabını bulmuştum. Hatta bir şekilde priv hesabını bile bulmuştum. Tiktokda arada sırada kendini paylaşıyor, repostlar gönderiyordu. Ben de fake hesaplar açarak hep takip ediyordum. O kadar aşık olmuştum ki neredeyse her gün onun fotoğraflarına bakıyordum. Repostlarına baktığımda o kadar anlamsız videolar paylaşıyordu ki bazen diyordum "Acaba o da mı benden hoşlanıyor, beni mi kastediyor?" diye kendi kendime soruyordum. Aradan aylar geçti bugün Tiktok'da video paylaştığını gördüm. Yeni sevgilisiyle el el tutuşup geziyorlardı.
O an çok şok olmuştum. Aradan 3-4 saat geçtikten sonra bir video daha paylaştı. "Yeni" sevgilisi ona çiçek almış. Telefonda da onu "Güzelim
" diye kaydetmiş... Ondan sonra artık umudu kestim. Hayır acaba düşünüyorum ben de mi eksik var diye de yeni sevgilisi de kıro tipli, iki kaşa çizik atmış, tas kafa tıraşlı, sigara içen zargananın teki. Tipine baksan kendisine hayrı yoktur o derece. Anlamıyorum yani ne buldun da? O eleman da 1 yıldır çabalıyormuş. Neyse dostlar. Buraya kadarmış. Umudu kestik yapacak bir şey yok. Oysa ne hayaller kurmuştum...