Aşık olduğum kız keko birisiyle sevgili oldu

Ahmet0101

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. Aylar önceden aşık olduğum bir kız vardı. Yıl olmuştur hatta. Hala da seviyorum... Kız o kadar güzel ki... Ama ben de cesaret yok işte. Neyse. Onu ilk gördükten sonra internette sosyal medyada falan hesabı falan var mı diye araştırmıştım. Instagram ve Tiktok hesabını bulmuştum. Hatta bir şekilde priv hesabını bile bulmuştum. Tiktokda arada sırada kendini paylaşıyor, repostlar gönderiyordu. Ben de fake hesaplar açarak hep takip ediyordum. O kadar aşık olmuştum ki neredeyse her gün onun fotoğraflarına bakıyordum. Repostlarına baktığımda o kadar anlamsız videolar paylaşıyordu ki bazen diyordum "Acaba o da mı benden hoşlanıyor, beni mi kastediyor?" diye kendi kendime soruyordum. Aradan aylar geçti bugün Tiktok'da video paylaştığını gördüm. Yeni sevgilisiyle el el tutuşup geziyorlardı. 😶 O an çok şok olmuştum. Aradan 3-4 saat geçtikten sonra bir video daha paylaştı. "Yeni" sevgilisi ona çiçek almış. Telefonda da onu "Güzelim❤️" diye kaydetmiş... Ondan sonra artık umudu kestim. Hayır acaba düşünüyorum ben de mi eksik var diye de yeni sevgilisi de kıro tipli, iki kaşa çizik atmış, tas kafa tıraşlı, sigara içen zargananın teki. Tipine baksan kendisine hayrı yoktur o derece. Anlamıyorum yani ne buldun da? O eleman da 1 yıldır çabalıyormuş. Neyse dostlar. Buraya kadarmış. Umudu kestik yapacak bir şey yok. Oysa ne hayaller kurmuştum... 😕

Platoniksin kanka kızın senden haberi bile yok ne bekliyordun senin hoşlandığını kız tahmin mi edecekti konuşmayı bile denememişsin o yeni sevgilisi olan elemanda emin ol tipine değilde kendine güvendiği için o kızla sevgili olabildi haberin olsun senin problemin de kendine güven problemi diye yorumladım.

Platoniksin kanka kızın senden haberi bile yok ne bekliyordun senin hoşlandığını kız tahmin mi edecekti konuşmayı bile denememişsin o yeni sevgilisi olan elemanda emin ol tipine değilde kendine güvendiği için o kızla sevgili oldu haberin olsun senin problemin de güven problemi diye yorumladım.
Hayır hala anlam veremiyorum nasıl baktı ona. Kendisine bakıyorum bir de o elemana bakıyorum dağlar kadar fark var. Tipi geçtim herif tam bi kıro. Herifin paylaşımları da hani böyle tiktokta çok olur ya serseri paylaşımlar. Öyle şeyler paylaşmış. Tamam ben özgüvensizim ama özgüvende bir yere kadar değil mi? Şimdi de bu sefer kendisini değil ikisini izleyeceğim... Oof off.

Üstte ki hocamın dediği kesinlikle doğru sonuçta o "keko" dediğimiz eleman bile 1 yıl uğraşmış ve öyle elde etmiş. Bir daha böyle durumlarla karşılaşmamak için uğraşmayı bilmemiz lazım çünkü kızın cevabı ne olursa olsun onu başkasıyla görmekten daha iyi...

Next usta.

Üstte ki hocamın dediği kesinlikle doğru sonuçta o "keko" dediğimiz eleman bile 1 yıl uğraşmış ve öyle elde etmiş. Bir daha böyle durumlarla karşılaşmamak için uğraşmayı bilmemiz lazım çünkü kızın cevabı ne olursa olsun onu başkasıyla görmekten daha iyi...
Hayatımda hiç sevgili yapmadım. Kızlarla öyle çok koyu sohbetim de olmamıştır. Nasıl konuşayım ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç alışamayacağım artık bu saatten sonra. 🙁 İzlemek düşüyor artık...

Hayatımda hiç sevgili yapmadım. Kızlarla öyle çok koyu sohbetim de olmamıştır. Nasıl konuşayım ki?
Her şeyin bir ilki var hocam :) Deneye deneye öğrenin kimse doğuştan öğrenmiyor ya :D Basit bir "Tanışabilir miyiz?" veya "İnstagram'ını alabilir miyim?" demek bile işe yarayabilir. Kızın tepksinden görebiliriz.

Hiç alışamayacağım artık bu saatten sonra. 🙁 İzlemek düşüyor artık...
Delirme kardeşim. Yoluna bak, etrafına bak. Etrafta bir sürü kız var bunla yaşamaya kalkarsan hayatı kendine çekilmez edersin.

Mesele görünüş değil kadınların hiçbiri görünüşe bakmıyor erkekliğe bakıyor ne kadar erkeklik hissedebiliyorsa sende o kadar öne çıkıyorsun kıro dediğin kişiler ne kadar aşağılık tipler olsa da erkekliği hissettirebildikleri için talep görüyorlar senin bir erkek olarak atılgan olman gerekirken çocuk gibi hesaplarını stalklıyormuşsun ne olmasını bekliyordun? Biraz sert oldu ama yapacak bir şey yok

Her şeyin bir ilki var hocam :) Deneye deneye öğrenin kimse doğuştan öğrenmiyor ya :D Basit bir "Tanışabilir miyiz?" veya "İnstagram'ını alabilir miyim?" demek bile işe yarayabilir. Kızın tepksinden görebiliriz.
İşte ben öyle istemiyorum. İlerideki eşime ihanet olur diye yapmak istemem. Bir de o bu özgüvensizlik sanırım aileden dolayı geliyor. Ailem biraz dindar. Anladın sen.

Delirme kardeşim. Yoluna bak, etrafına bak. Etrafta bir sürü kız var bunla yaşamaya kalkarsan hayatı kendine çekilmez edersin.
Hocam onca hayal kurduktan sonra zor cidden.

Mesele görünüş değil kadınların hiçbiri görünüşe bakmıyor erkekliğe bakıyor ne kadar erkeklik hissedebiliyorsa sende o kadar öne çıkıyorsun kıro dediğin kişiler ne kadar aşağılık tipler olsa da erkekliği hissettirebildikleri için talep görüyorlar senin bir erkek olarak atılgan olman gerekirken çocuk gibi hesaplarını stalklıyormuşsun ne olmasını bekliyordun? Biraz sert oldu ama yapacak bir şey yok
Yok hocam sorun değil. Açık açık konuşun ki hatalarımdan ders çıkarayım. Erkeklik derken neydene kastettiniz anlamadım? Bu serserilerde nasıl bir erkeklik duygusu var da etkileniyorlar?

İşte ben öyle istemiyorum. İlerideki eşime ihanet olur diye yapmak istemem. Bir de o bu özgüvensizlik sanırım aileden dolayı geliyor. Ailem biraz dindar. Anladın sen.
Anlıyorum tabii ama ileride ki eşinizi düşünmek için biraz erken gibi... Üzülerek söylüyorum ki yüksek ihtimal ileride ki eşinizin de sizden önce ilişkisi olmuş olan insanlar olacaktır. Hem ileride ki eşinizle de tanışmak için birazcık tecrübe gerekiyor herhangi bir kadının bir erkeğe gelme olasılığı çok düşük.

Geri