Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
584
Merhaba hocalarım buraya az önce haksız yere ehliyet sınavından kaldığım için içimi dökecem parkuru gayet güzel atlattım trafiğe geçtik göbekten döneceğim o sıra birtane araç beni darlayarak aynana çarptı o sırada reflex olarak ayağım yere deydi bekledim arkamı döndüm bana telsizden kaldın dediler orda MEB görevlisine söyledim sizin gözünüzün önünde kaza geçirdim beni neden bıraktınız dedim adamda tik yoktu sınavın bitmesine 50 metre kala böyle bir şey yaşadım kurs hocası ise MEB gorevlisine kendiside durumu izah etmeye çalıştı ama adam arabadan inerek başlangıç noktasına yürüyerek döndü bende arkasından giderek adamla biraz tartışmaya girdim sonrasında bana sen hayatın boyunca artık ehliyet alamican dedi gülmeye başladı kendimi orada tuttum arkadaşin yüzünü dağıtmamak için sizce burda suç kimde sizce ne yapmam gerekmekte?

2 kere koyma hakkın var diye biliyorum eger alan varsa daha iyi bilir

2 kere koyma hakkın var diye biliyorum eger alan varsa daha iyi bilir
Bilmiyorum orasını bana öyle bir şey söylenmedi ama cidden can sıkıcı bir durum oldu

Merhaba hocalarım buraya az önce haksız yere ehliyet sınavından kaldığım için içimi dökecem parkuru gayet güzel atlattım trafiğe geçtik göbekten döneceğim o sıra birtane araç beni darlayarak aynana çarptı o sırada reflex olarak ayağım yere deydi bekledim arkamı döndüm bana telsizden kaldın dediler orda MEB görevlisine söyledim sizin gözünüzün önünde kaza geçirdim beni neden bıraktınız dedim adamda tik yoktu sınavın bitmesine 50 metre kala böyle bir şey yaşadım kurs hocası ise MEB gorevlisine kendiside durumu izah etmeye çalıştı ama adam arabadan inerek başlangıç noktasına yürüyerek döndü bende arkasından giderek adamla biraz tartışmaya girdim sonrasında bana sen hayatın boyunca artık ehliyet alamican dedi gülmeye başladı kendimi orada tuttum arkadaşin yüzünü dağıtmamak için sizce burda suç kimde sizce ne yapmam gerekmekte?
Hocadan dolayı ben yanlış şerit degistirmeme rağmen bırakmadılar beni daha alalı 1 ay falan oluyor benden sonraki herkes kalmış mesela bu arada ilk motorunuzu ne alacaksınız

Size can sıkan hoca denk gelmiş yoksa bu durumda biraz insaflı davranırdı normal bir insan
Yani benim bildiğim bu kazaya giriyor o an Tutanak tutuluyor ve sınav 1 hafta sornasina erteleniyor yada direk geçti olarak yazılıyor ama cidden şuan o kadar canım sıkıldı ki. Zamanına üzülüyorum.

inip darlayan dövsen rahatlardım sonuc sebebi ortadan kaldırmak lazım bida yapmamsı için uyarmak amaclı maganda sayısı azalır :D

Hocadan dolayı ben yanlış şerit degistirmeme rağmen bırakmadılar beni daha alalı 1 ay falan oluyor benden sonraki herkes kalmış mesela bu arada ilk motorunuzu ne alacaksınız
125cc ile başlamayı düşünüyorum o yüzden hem parça konusunda drift l
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inip darlayan dövsen rahatlardım sonuc sebebi ortadan kaldırmak lazım bida yapmamsı için uyarmak amaclı maganda sayısı azalır :D
Vallahi çok ama çok canım sıkıldı işede gitmicem orda net biriyle kavga ederim çünkü

motor ehliyeti sınavında ayağın yere değmesi yasak mı ki

Göbekten dönerken sağdan gelenler yol vermedi diyelim durup bekleyemeyecek miyiz nasıl yasak
Evet tam olarak böyle bir durumdaydim yeşil yandı ilerleyeceğim arkamdan gelen arkadaş aynama çarptı bende ilerlemedim bekledim durup ve sonuç bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri