hocam puan miktarı veya istediğiniz kadar alıp içeride kasadan numaranızı söyleyip telefonunuza gelen şifreyi söyledikten sonra puanlarınızı kullanabiliyorsunuz.Nasıl kullanıyoruz kodu? Ödeme esnasında mı soyluyoruz
1000 liralık yakıt aldığınızda 350 lira ödeyeceksiniz.Şimdi 3 kod girdim 600 50 de ayrı verdi 650 ben bunların hepsini 1000 TL alışverişte ortak kullanabilirmiyim yoksa her 1000 TL ye yalnızca 200 TL mi indirim yapılacak.
Bunun için 6 kodu da doldurmam mı lazım1000 liralık yakıt aldığınızda 350 lira ödeyeceksiniz.
3 kod girmişsiniz 200 den 600 yapar.50 de ayrıyeten vermiş 650.Bunun için 6 kodu da doldurmam mı lazım
nerey kulanıcaz anlamadım ben hocammax 6 adet kod üst üste kullanılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam puan miktarı veya istediğiniz kadar alıp içeride kasadan numaranızı söyleyip telefonunuza gelen şifreyi söyledikten sonra puanlarınızı kullanabiliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz kodları alın 6 tane kod toplayın 1200 lira yakıt alın içeri geçin numaranızı söyleyin kasaya 1200tl puanınız var falan diyip kullanın şifreyi söyleyin yatın üstüne 30 gün içinde almanız gerekiyor.
Kodu nereye girdiniz acaba uygulama tarzı bir şey mi var.Şimdi 3 kod girdim 600 50 de ayrı verdi 650 ben bunların hepsini 1000 TL alışverişte ortak kullanabilirmiyim yoksa her 1000 TL ye yalnızca 200 TL mi indirim yapılacak.
Opet mobil uygulamasında kullanıyorsunuz kodu.Kodu nereye girdiniz acaba uygulama tarzı bir şey mi var.
Kodu nereye girdiniz acaba uygulama tarzı bir şey mi var.