🔥İndirim Vatan pc R5 7500F - RTX4070 36.400TL 💥

Pycoue

80+ Silver
Reaksiyon skoru
897

Daha fazla kas gücü ve uygun fiyat nedeniyle 5060 Ti hazır sistemlerin yerine tercih edebilirsiniz.

Ek olarak sistemin hiçbir parçasının sorun yaratacağını sanmıyorum yükseltecek olanlarasa soğutucuyu ve anakartı yükseltmelerini öneririm.

2 - 3 aydan başlayan vadesiz taksit seçenekleride mevcut

Son düzenleme:

Konusu geçtiyse kusura bakmayın.

Ek olarak sistemin hiçbir parçasının sorun yaratacağını sanmıyorum yükseltecek olanlarasa soğutucuyu yükseltmelerini öneririm.
yine her zamanki gibi ramler berbat

yine her zamanki gibi ramler berbat
Kapesite hakkında konuşuyorsan doğru olabilir ancak kalitesine diyorsan dua et forum dışına çıkmasın fena alay konusu olabilirsin 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç iyileştirme gerekiyor, onları yapınca zaten yine 45 civarına geliyor. Fiyat dikkat çekmek için uygun gösterilmiş gibi.
Yükseltme yapmayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim 😅

Konusu geçtiyse kusura bakmayın.

Ek olarak sistemin hiçbir parçasının sorun yaratacağını sanmıyorum yükseltecek olanlarasa soğutucuyu yükseltmelerini öneririm.

2 - 3 aydan başlayan vadesiz taksit seçenekleride mevcut
39.4 k ya geliyor ayrı ayrı toplayınca, vatan bukadar cimri olma be yap şöye 5 6 k bi indirim (bu sistem alınmaz haberiniz olsun)

4070 yerine 5060ti 16 gb sistem toplanır daha güzel fiyata ve daha iyi parçalarla.

Kapesite hakkında konuşuyorsan doğru olabilir ancak kalitesine diyorsan dua et forum dışına çıkmasın fena alay konusu olabilirsin 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükseltme yapmayı bilmiyorsan yardımcı olabilirim 😅
ekran kartını diyorsanız zotac gayet yeterli. ekran kartını demiyorsanız 10kye neyi upgrade ettiniz bilmiyorum
Ram, işlemci soğutucu hatta belki SSD.

alınmaz eski şeyleri önümüze koyuyorlar

Seçimlere koyulanlara bak.

Bu sistem bikaç gündür satışta zaten. 4070 yerine 7800xt tercih ederim şahsen.

Ekler

• 7800xt.webp
    7800xt.webp
    52.5 KB · Hit: 99
CL48 Ram ve A620 anakart direkt çöpe atmalık ayrıca soğutucuyu da yükseltmek gerekir. Bence 5060Ti hazır sistemlere bakmak daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri