Herkesin rızası olan bi durum haram olduğunu sanmıyorumSelamun aleyküm öncelikler ben biliyorum haram değil haram diyen arkadaşım var onu belgeyle haram olmadığına inandırmak için açtım konuyu
bencede değil ama arkadaşım haram diyor onu bi türlü helal diye inandıramadımHerkesin rızası olan bi durum haram olduğunu sanmıyorum
Kasa acmak haram fakat normal satın alınan ya da seçkin hesaptan gelen akını satmak helaldir çıkan kasayı satmak da şüpheli durumSelamun aleyküm öncelikler ben biliyorum haram değil haram diyen arkadaşım var onu belgeyle haram olmadığına inandırmak için açtım konuyu
dostum heryerde açabilirim bu sizi ilgilendirmezDostum git sorularla islamiyet falan gibi yerlere sor. Bu sorunun yeri burası mı?
Çok hakklisin burdaki insanlar düşüncelerine göre hareket ediyor bı kaynağa dayalı değilDostum git sorularla islamiyet falan gibi yerlere sor. Bu sorunun yeri burası mı?
bilgili insanlarda var belki bi kaynağa göre cevap veriyordurÇok hakklisin burdaki insanlar düşüncelerine göre hareket ediyor bı kaynağa dayalı değil
Dostum konuyu açtığın yer alakasız. Forum kültüründen bu kadar uzak mısınız?dostum heryerde açabilirim bu sizi ilgilendirmez
Tabi ki hakklisin benim dediğim kaynağa dayaliydi fakat soyle bir şey var böyle konular için daha hakim bilgili yerler varbilgili insanlarda var belki bi kaynağa göre cevap veriyordur
kral soruya göre olabilir ama kültürden belki sizdende daha iyi olabilirimDostum konuyu açtığın yer alakasız. Forum kültüründen bu kadar uzak mısınız?
neresi mesela orayada danışayımTabi ki hakklisin benim dediğim kaynağa dayaliydi fakat soyle bir şey var böyle konular için daha hakim bilgili yerler var
Tamam. Yazmayı öğrendikten sonra etiketleyin bu konuyu ayrıca tartışalım. İyi forumlar.kral soruya göre olabilir ama kültürden belki sizdende daha iyi olabilirim