Ataberktklrğ
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
hocam satma almaya kalksan zorlanırsın güzelim sistemiReisler fotoda gördüğünüz white gt501 kasayla birlikte satmak istiyorum evlenicem ps5 var işimi görüyo şuanlık ne kadar eder full rog sistem garantileri bitti ama kutuları faturaları tam parçalar sağlam ram gözükmemiş kingston 16x2 6400mhz ram var
Valla hocam sarı site letgo ne varsa koyun . Ama aciliyeti varsa biraz uyguna gider. Forum içi ilana da koyabilirsiniz.Reisler fotoda gördüğünüz white gt501 kasayla birlikte satmak istiyorum evlenicem ps5 var işimi görüyo şuanlık ne kadar eder full rog sistem garantileri bitti ama kutuları faturaları tam parçalar sağlam ram gözükmemiş kingston 16x2 6400mhz ram var
Reis biraz borçlar var idare ediyim dedim ps5 le bende istemiyorum satmak ama öncelik aile yuva borçlarda çok azıcık rahatlerızhocam satma almaya kalksan zorlanırsın güzelim sistemi
950 tl den ilanda hocamValla hocam sarı site letgo ne varsa koyun . Ama aciliyeti varsa biraz uyguna gider. Forum içi ilana da koyabilirsiniz.
950tl çok ya 940 olsa alırdım950 tl den ilanda hocam
hocam yanlıs yazmısım ekran kartı satıyomda o sayfaya yazdın zanettim950tl çok ya 940 olsa alırdım.
Ben 90-95 arası düşünüyorumFiyat nedir
Tek tek çok uzun sürer diye düşünüyodum ama tekliflerde hep parça parça geliyorHocam çok zarar edersiniz sıfır aldıysanız teker teker isimlerini aratıp toplayın ona göre fiyat belirleyin veya tek tek satın tek tek satmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum
Reis anladiArkadaşlar selam böyle bir yola giriş yapmaya az kaldı malum masraflar işler falan satmak sağlıklı olur gibime geliyor değer mi ne kadara gider fikir verirseniz komple satıcam sanırım
Asus tuff 4080 oc
Z690 e rog anakart
980 2tb samsung ssd
1000w asus rog psu
Asus 502 white kasa
İ7 13700k işlemci
360hz alienwaire monitör
Kingston 6400mhz 16x2 ram
- Ataberktklrğ
- Cevaplar: 46
- Forum: Kasa-PSU
1 senedir pcyi satamadığından mı evlenmedin hacı?
Reis hatırladı reis şüphelendiReis anladi
Islemci artik olu soket ordan fiyat kaybediyor bayanoyle hesaplamak lazim