EVLİLİK YÜZÜNDEN SATMAK İSTEDİĞİM SATAMADIĞIM PC

Reaksiyon skoru
60
Reisler fotoda gördüğünüz white gt501 kasayla birlikte satmak istiyorum evlenicem ps5 var işimi görüyo şuanlık ne kadar eder full rog sistem garantileri bitti ama kutuları faturaları tam parçalar sağlam ram gözükmemiş kingston 16x2 6400mhz ram var

Ekler

• IMG_0431.webp
    IMG_0431.webp
    113.4 KB · Hit: 145
Reisler fotoda gördüğünüz white gt501 kasayla birlikte satmak istiyorum evlenicem ps5 var işimi görüyo şuanlık ne kadar eder full rog sistem garantileri bitti ama kutuları faturaları tam parçalar sağlam ram gözükmemiş kingston 16x2 6400mhz ram var
hocam satma almaya kalksan zorlanırsın güzelim sistemi

Valla hocam sarı site letgo ne varsa koyun . Ama aciliyeti varsa biraz uyguna gider. Forum içi ilana da koyabilirsiniz.

Hocam çok zarar edersiniz sıfır aldıysanız teker teker isimlerini aratıp toplayın ona göre fiyat belirleyin veya tek tek satın tek tek satmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum

Ben 90-95 arası düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok zarar edersiniz sıfır aldıysanız teker teker isimlerini aratıp toplayın ona göre fiyat belirleyin veya tek tek satın tek tek satmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum
Tek tek çok uzun sürer diye düşünüyodum ama tekliflerde hep parça parça geliyor

1 senedir pcyi satamadığından mı evlenmedin hacı?

1 senedir pcyi satamadığından mı evlenmedin hacı?
Reis anladi:monkahmm::monkahmm::monkahmm:

Islemci artik olu soket ordan fiyat kaybediyor bayanoyle hesaplamak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri