4070s sadece 20-25k bandına satılıyor bir şey olabilirArkadaşlar selamlar böyle bir ilan gördüm de monitör dahil böyle fiyatsa çok garibime gitti acaba bunu almaya kalksam gidip neleri test etmem gerek 30 dakika occt furmark testi yapsam sorun çıkartmaz ise sorun alınır mı ne diyorsunuz?
Sıvı soğutucu var rampage bilginiz olsunArkadaşlar selamlar böyle bir ilan gördüm de monitör dahil böyle fiyatsa çok garibime gitti acaba bunu almaya kalksam gidip neleri test etmem gerek 30 dakika occt furmark testi yapsam sorun çıkartmaz ise sorun alınır mı ne diyorsunuz?
Bana da öyle geldi hocam mesaj yazdım şüphelenmedim değil.4070s sadece 20-25k bandına satılıyor bir şey olabilir
Evet monitörsüzde alabilirim de neden bu kadar düşük fiyat yazdı acaba anlamadım ? Ne gibi testler yapmam lazımMonitor dahil ise çok uygun bence . Monitor olmadan bile yine alınabilir sistem .
Furmark + ooctNe gibi testler yapmam lazım
Valla 45klardan düşürmüş hocam. Sarı site hesabı 2024 de açılmış, 45klara satıyormuş açıklama da bazı arkadaşlar teklif götürmüş. Çok garip muhtemelen bir sıkıntı varYa bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.
Dolandırıcı muhtemelen 3 tane ilanı var diji mini var redmi telefon var bir de bu kasa var hepsi aynı ilçe de ama farklı mahallelerde sizce böyle bir şey normal miYa bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Furmark + ooct
Yok hocam direk sistemi 25e koymuşBence fiyatta hata var kart 25 demeye calismis.
Sistem 25 bin kartı tek satmıyorKart sadece 25 bin
Oyle olsa altta niye 45 yaziyor?, sistem 25 se ekran kartinin yanmis olmasi fln lazim bu fiyata direk parcalar beles kaliyor cunku. Ama bence fiyat hatali gidip arayip fln garanti edin.Yok hocam direk sistemi 25e koymuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem 25 bin kartı tek satmıyor
Vazgeçtim hocam almaktan dediğim gibi 3 ilanı var toplam. Aynı iller ama hepsinin ilçesi farklıOyle olsa altta niye 45 yaziyor?, sistem 25 se ekran kartinin yanmis olmasi fln lazim bu fiyata direk parcalar beles kaliyor cunku. Ama bence fiyat hatali gidip arayip fln garanti edin.