2 el 4070 süper 7500f alınır mı

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar selamlar böyle bir ilan gördüm de monitör dahil böyle fiyatsa çok garibime gitti acaba bunu almaya kalksam gidip neleri test etmem gerek 30 dakika occt furmark testi yapsam sorun çıkartmaz ise sorun alınır mı ne diyorsunuz?

Ekler

• IMG_0170.webp
    IMG_0170.webp
    60.7 KB · Hit: 65
Arkadaşlar selamlar böyle bir ilan gördüm de monitör dahil böyle fiyatsa çok garibime gitti acaba bunu almaya kalksam gidip neleri test etmem gerek 30 dakika occt furmark testi yapsam sorun çıkartmaz ise sorun alınır mı ne diyorsunuz?
4070s sadece 20-25k bandına satılıyor bir şey olabilir

Sıvı soğutucu var rampage bilginiz olsun

Monitor dahil ise çok uygun bence . Monitor olmadan bile yine alınabilir sistem .

4070s sadece 20-25k bandına satılıyor bir şey olabilir
Bana da öyle geldi hocam mesaj yazdım şüphelenmedim değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitor dahil ise çok uygun bence . Monitor olmadan bile yine alınabilir sistem .
Evet monitörsüzde alabilirim de neden bu kadar düşük fiyat yazdı acaba anlamadım ? Ne gibi testler yapmam lazım

Ya bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.
Valla 45klardan düşürmüş hocam. Sarı site hesabı 2024 de açılmış, 45klara satıyormuş açıklama da bazı arkadaşlar teklif götürmüş. Çok garip muhtemelen bir sıkıntı var

Ya bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.

Furmark + ooct
Dolandırıcı muhtemelen 3 tane ilanı var diji mini var redmi telefon var bir de bu kasa var hepsi aynı ilçe de ama farklı mahallelerde sizce böyle bir şey normal mi :D

7500F'li sistem lazımsa yaz bana sıfır parçalar mevcut kasa yapabilirim işini görecek şekilde

Bence fiyatta hata var kart 25 demeye calismis.

Kart sadece 25 bin

Yok hocam direk sistemi 25e koymuş

Sistem 25 bin kartı tek satmıyor
Oyle olsa altta niye 45 yaziyor?, sistem 25 se ekran kartinin yanmis olmasi fln lazim bu fiyata direk parcalar beles kaliyor cunku. Ama bence fiyat hatali gidip arayip fln garanti edin.

Oyle olsa altta niye 45 yaziyor?, sistem 25 se ekran kartinin yanmis olmasi fln lazim bu fiyata direk parcalar beles kaliyor cunku. Ama bence fiyat hatali gidip arayip fln garanti edin.
Vazgeçtim hocam almaktan dediğim gibi 3 ilanı var toplam. Aynı iller ama hepsinin ilçesi farklı

Geri