Geçmez benim tahminimce hepsini bi güzel alıp kullanırlarinşallah bu haftagümrükten geçer klavyeler.
Gümrüğü arayamiyor muyuz dostum?Geçmez benim tahminimce hepsini bi güzel alıp kullanırlar![]()
Yanii aramayalım bence daha çok işkillendirmeye gerek var mı?Gümrüğü arayamiyor muyuz dostum?
Biz yapmadık ki herhangi bi sahtecilik bizlik durum yok.Hepimize soruşturma açsalar evrakta sahtecilikten komik olmaz mıydı
Kesinlikle katılıyorum , daha 2 3 sene önceye kadar siparişler 35-40 günde ulaşıyordu sonra Temu vb. mağazalar çıktı 8-9 güne düşürdü. Temu'nun gümrük anlaşması olmasa bu kadar hızlı gümrükten geçip ulaşamaz.10 sene önce aliexpressten alışveriş yapardık unuturduk 40 günde 60 günde falan gelirdi. Bu kadar tezcanlılığa gerek yok arkadaşlar. az bekleyelim ortalığı ayağa kaldırmaya gerek var mı
gözümde canlandı koskoca mazi tam 50 günde gelmişti aldığım ürün. ben o ürünü aldığımı unutmuştum10 sene önce aliexpressten alışveriş yapardık unuturduk 40 günde 60 günde falan gelirdi. Bu kadar tezcanlılığa gerek yok arkadaşlar. az bekleyelim ortalığı ayağa kaldırmaya gerek var mı
Abartmıyorum benim 8 ay üzerine gelen kargom oldu. Ufak bir şeydi içeriği unuttum. Hatta parasınıda geri aldım.gözümde canlandı koskoca mazi tam 50 günde gelmişti aldığım ürün. ben o ürünü aldığımı unutmuştum![]()
10 gündür bekliyorumEvet bugün 5. gün hala tık yok![]()