İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,333
Alınır o paraya alınabilecek en iyisidir ve en azından Samsung ve en az 6 yıl daha güncelleme alacak
Bu fiyata alınır mı sizce 52.999 TL olmuş.
Honor Magic 7 Pro al oda 7 yıl güncelleme alacak.
Bu fiyata alınır mı sizce 52.999 TL olmuş.
Senin thhden sonuç gelene kadar samsung s27 plus çıkar kralBen 23k ya alacagim insallah thh devam ediyor![]()
Kendime alsam böyle modeller bakardım da bizimkiler sürekli Samsung kullandılar, ondan dolayı yine Samsung alayım dedim. Bir de babam S-pen olayını seven biri elinde de eski bir Note telefon var. O yüzden bundan daha memnun kalır gibime geliyor.Honor Magic 7 Pro al oda 7 yıl güncelleme alacak.
hocam ben de yazdım thh ye . ondan önce n11 deki thh vardı kupınu yanlış yaptıklarından iptal yedik 3 4 ay oldu cevap geldi yanılma kaynaklı olunca sözleşme geçerli olmuyormuş bence bundan da bir şey çıkmaz gibiBen 23k ya alacagim insallah thh devam ediyor![]()
Senin thhden sonuç gelene kadar samsung s27 plus çıkar kral![]()
Dogrudur hocam ben de sansimi deniyorumhocam ben de yazdım thh ye . ondan önce n11 deki thh vardı kupınu yanlış yaptıklarından iptal yedik 3 4 ay oldu cevap geldi yanılma kaynaklı olunca sözleşme geçerli olmuyormuş bence bundan da bir şey çıkmaz gibi
Hocam sonuclandı mı1 2 ay kaldi tahminimce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dogrudur hocam ben de sansimi deniyorum![]()
Yok hocamHocam sonuclandı mı
Kiyasladiginiz telefonlar bu telefonun rakibi olamazTecno camon 30 5G 12/512 bile 14.999tlye satildi.
Bu butcelerde 256gb depolamayi tavsiye etmem.
Honor 400 Pro 12/512 veya Xiaomi 14T Pro 12/512 bakın.