acer 140 hp 120 asus 140 ama watt o kadar etki etmiyor diye biliyorum 105w dan sonraekran kartlarrı kac watt hocam
lenovo disinda bir oneriniz var mi lenovo kullanmak istemiyorum anakart problemleri tedirgin ediyor
Anakart ile ilgili problem yasayan var ama genelde intel islemcilerde (bir de 170w adaptor geliyor o biraz sikinti)
Tuf alBu iki model arasinda kaldim acer biraz daha cazip gibi hp ise islemci olarak one cikiyor ama driver sorunlari gordum 35kyi gecmicek sekilde tavsiyelere acigim
bu da bir secenek
lenovo disinda 4060 gormedim bu fiyatlardalenovo disinda bir oneriniz var mi lenovo kullanmak istemiyorum anakart problemleri tedirgin ediyor
Bu gece prime indirimleri olucak. Amazon genelde Acer laptoplarda indirim yapıyor. Takip edersen iyi fiyata yakalarsınızlenovo disinda 4060 gormedim bu fiyatlarda
olabilir, acer cok onermiyorum ama gene de fena degiller ozellikle buyuk ekranli olanlari sanirsam.Bu gece prime indirimleri olucak. Amazon genelde Acer laptoplarda indirim yapıyor. Takip edersen iyi fiyata yakalarsınız
HP de hallsensor, Lenovo loglarda anakart. Asus veya Acer güvenilir liman. V serisi dışında. Kendim v15 kullanıyorum.olabilir, acer cok onermiyorum ama gene de fena degiller ozellikle buyuk ekranli olanlari sanirsam.
acer almaya daha yatkinim fakat islmeci farki beni asusa itiyor asus tarafinda pek olumsuz bir yorumunuz yoksa asus alacagimHP de hallsensor, Lenovo loglarda anakart. Asus veya Acer güvenilir liman. V serisi dışında. Kendim v15 kullanıyorum.![]()
oyunlarda o senın dedıgın render alacaksan watt onemşlı zaten wattlarıda ıyıymısacer 140 hp 120 asus 140 ama watt o kadar etki etmiyor diye biliyorum 105w dan