42 bin TL'ye sistem önerisi

Kaessin

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
42500
bütçem 42500 tl alabileceğim en iyi sistem bu mu ve bu fiyat bandında önericek var mı şimdiden teşekkür ederim

bütçem 42500 tl alabileceğim en iyi sistem bu mu ve bu fiyat bandında önericek var mı şimdiden teşekkür ederim
bunu alacaksan anakartı b650m-r'a rami 6000mhz'ye çek bütçenin 300tl üstü oluyo yok o kadar bile çıkamam dersen de soğutucuyu nc5'e çek
düzenleme: bütçeyi 42.000 sanıyordum o zaman aşmıyor nc5 yapmana gerek yok

şu hali ile daha ideal biraz fiyatı yküseliyor ama yapacak bir şey yok
1751927205789.webp

bunu alacaksan anakartı b650m-r'a rami 6000mhz'ye çek bütçenin 300tl üstü oluyo yok o kadar bile çıkamam dersen de soğutucuyu nc5'e çek
düzenleme: bütçeyi 42.000 sanıyordum o zaman aşmıyor nc5 yapmana gerek yok
bunları yaptım özelleştirdim fiyatı 42305 tl oluyo bu fiyata alabileceğim en iyisi bu mu yoksa daha iyisi olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bu fiyat bandında sistem önerin var mı yoksa en iyisi bu hali mi

bunları yaptım özelleştirdim fiyatı 42305 tl oluyo bu fiyata alabileceğim en iyisi bu mu yoksa daha iyisi olabilir mi
şu sistem var hocam. ekran kartı 1 tık iyi ama psu, soğutucu ve ramler çöp. bunları ayrı olarak alıp diğerlerini 2. elden satabilirsen güzel fiyat olur

soğutucu çöp değişmiş karıştırmış biraz tekler ama soğur bence (bu havalarda değil ama biraz daha baharda falan)

şu sistem var hocam. ekran kartı 1 tık iyi ama psu, soğutucu ve ramler çöp. bunları ayrı olarak alıp diğerlerini 2. elden satabilirsen güzel fiyat olur

soğutucu çöp değişmiş karıştırmış biraz tekler ama soğur bence (bu havalarda değil ama biraz daha baharda falan)
hocam burdan deyim onuda 7000 8000 bandında monitör de önerin var mı

leş ötesi bir sistem
4070 li fiyatı ucuz göstererek göz boyayalım ama nerde çöp ürün var dayayıp geçelim çalışması

leş ötesi bir sistem
4070 li fiyatı ucuz göstererek göz boyayalım ama nerde çöp ürün var dayayıp geçelim çalışması
maalesef bulabildiğim en iyisi bu kadar. hakikaten çöp parçalar var onları değişince 45 oluyormuş zaten. bir de diğerlerini ikinci elde çıkarma falan var

hocam burdan deyim onuda 7000 8000 bandında monitör de önerin var mı
2k için olduğunu varsayarak https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri