Bunları, logitech i falan alanlar var mı meraktan soruyorum
Zevk meselesi bunlar dışından klavye alan varmı?Bunları, logitech i falan alanlar var mı meraktan soruyorum
Fotoğraftaki klavye Blackwidow V4 Pro bu arada
mantıksızdaha dün aula f99 almıştım iptal edip bunu almak ne derece mantıklıdır
Bilmiyodum onları iyiymiş valla ben de bunun deathstalker modeline bakıyodum bi araZevk meselesi bunlar dışından klavye alan varmı?
adamlar oyunlara özel ışıklandırma ekliyor pubg de silah sesi soldan gelince sol taraf yanıyor ets de atıyorum benzin dolduruyorsun klavyede ki ışıklar yukardan aşağıya tek sıra halinde iniyor kademe kademe duruyor dolum yapıyorsun diye. Yani markaya para vermiyorsun sadece.
evet bende Rog klavyeyi bundan doolayı aldım başka klavyede yok sanıyordum bozuldu serviste şuan alsam mı bunuZevk meselesi bunlar dışından klavye alan varmı?
adamlar oyunlara özel ışıklandırma ekliyor pubg de silah sesi soldan gelince sol taraf yanıyor ets de atıyorum benzin dolduruyorsun klavyede ki ışıklar yukardan aşağıya tek sıra halinde iniyor kademe kademe duruyor dolum yapıyorsun diye. Yani markaya para vermiyorsun sadece.
haa yok almam tkl sandım büyük bu fps oyunları oynarken rahatsız ediyor uzun klavyeZevk meselesi bunlar dışından klavye alan varmı?
Bende hunstman v2 var. Tkl de var ama çok paraevet bende Rog klavyeyi bundan doolayı aldım başka klavyede yok sanıyordum bozuldu serviste şuan alsam mı bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haa yok almam tkl sandım büyük bu fps oyunları oynarken rahatsız ediyor uzun klavye
alsammı bilemedim ya multi medya tuşları ayrı tekerlek var bilek desteği benim rog gibi tak çıkar valla ne yapsam kiBende hunstman v2 var. Tkl de var ama çok para
Tercih meselesi ama switch iyi değil bence. Bende optical Switch var oldukça iyialsammı bilemedim ya multi medya tuşları ayrı tekerlek var bilek desteği benim rog gibi tak çıkar valla ne yapsam kiaklımdada royal klude r75 var