CS2 Skin satış yeri önerisi?

CSFloat'ta skinin fiyatını çok düşük gösteriyor hocam global markete göre sebebi nedir?
Zarar edeceksin ona yapacak bir şey yok site komisyonu, ne kadar düşük gösteriyor yavrum?

CSFloat'ta skinin fiyatını çok düşük gösteriyor hocam global markete göre sebebi nedir?
Çok düşük değil Steam zaten %15 kesinti yaptığı için genelde Akın fiyatları %15-20 arasında ucuz oluyor o yüzden gelen paradan %2 falan komisyon alıyor

Steam fiyatı 38 bin TL falan %15 6 bin desen 32 falan bide 3. Parti siteler olduğu için normal o fiyatlar daha iyi fiyat veren site varsa orayada bakabilirsin

csfloat en iyisi satmadan önce kimliğini doğrula düşük değil aslında diğer sitelerden daha az komisyon aldığı için öyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

örneğin dmarket falan parayı çekerken yüzde 10 civarı komisyon alıyor sanırsam bynogame de hem satarken hem çekerken

Bende elbet cikaricam inanıyorum kendime ama yatırım amaçlı da almayı düşünüyorum bıçak eldiven fiyatları düşmüyor çünkü kukrinin chromalarinin gelmesini bekliyorum
2 kasa açsan 250-300 lira para ediyor asla değmez, %99 bir şey etmeyen skinler veriyor

Beyler csfloata para yüklerken %3.5-4 komisyon alıyo bunu komisyonsuz yapabilme şekli yok mu türkiyede ki siteler gibi havale tarzı falan,

her yere koy eline örnek veriyorum 1k eline geçmesini istiyorsan ona göre ayarla

Çok düşük değil Steam zaten %15 kesinti yaptığı için genelde Akın fiyatları %15-20 arasında ucuz oluyor o yüzden gelen paradan %2 falan komisyon alıyor
Normal yani ona yapacak bir şey yok. En iyisi csfloat olabilir.
Steam fiyatı 38 bin TL falan %15 6 bin desen 32 falan bide 3. Parti siteler olduğu için normal o fiyatlar daha iyi fiyat veren site varsa orayada bakabilirsin
csfloat en iyisi satmadan önce kimliğini doğrula düşük değil aslında diğer sitelerden daha az komisyon aldığı için öyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

örneğin dmarket falan parayı çekerken yüzde 10 civarı komisyon alıyor sanırsam bynogame de hem satarken hem çekerken
Anladım teşekkür ederim Crypto çekim ile Banka Havalesi arasında ki süre farkı nedir csfloatta? Bir de bynogame 4k kesiyor şuan üründen bi 4k'da parayı çekerken mi kesecek?

Anladım teşekkür ederim Crypto çekim ile Banka Havalesi arasında ki süre farkı nedir csfloatta? Bir de bynogame 4k kesiyor şuan üründen bi 4k'da parayı çekerken mi kesecek?
çekerken para kesmiyor hocam nerden cıktı o 40K ya sattığın şeyi %10 komisyondan 36K ya düşüyor çekerkende 36k yı direk çekebiliyorsun

çekerken para kesmiyor hocam nerden cıktı o 40K ya sattığın şeyi %10 komisyondan 36K ya düşüyor çekerkende 36k yı direk çekebiliyorsun
Anladım tamamdır zaten ***** saçma teklif veriyorlar bıçağa :D

Dostlar selamlar elimde 1 bıçak 1 glock var bunları satmak istiyorum nereye satabilirim en düşük komisyonlu ve güvenilir şekilde bynogame hariç?
Csfloat kullanıyorum öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri