PTT Kargo 150 TL'lik Ürüne 210 TL Ücret Aldı

Kargoyu teslim almadıysan ücreti ödeme ve teslim alma gönderene geri dönsün parayı da atma işi bitir.
Aldım artık ürünü kargocuya ödedim parayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kargoya verdiği anda bana SMS geldi 210 diye sonra letgo dan bana iban atmış ücreti buraya atabilirsiniz diye ben her şey dahil Ptt ye diye düşündüm

Üründe sorun yoksa Parayı at o zaman, adam senin ödeyeceğin kargo ücretini gram umursamayarak saçmalık yapsa da ürünü gönderdiyse parasını almalı sonuçta.
........... barkodlu alici odemeli gonderi dagitima cikmistir. Odeme Tipi: Nakit, Odeme Tutari: 210.00 TL. Bilgi icin ptt.gov.tr B001 Bana gelen sms buydu bu her şey dahil anlamına gelmiyor mu

Bana demedi bunu attığı fişte de sadece 210₺ yazıyor kendi attı bana

Beni tehdit etmeye başladılar ama 150'yi atmadım diye bende PTT ye sorun diyorum bir kargo bu kadar tutamaz ben çok gönderdim bireysel küçücük 160 gram 210₺ mouse dan pahalı olamaz 5'e kadar parayı göndermezsen mahkeme bilmem ne stajyer avukatım prova olur hem diyor
150 tl için mi dava açacakmış XD

Üründe sorun yoksa Parayı at o zaman, adam senin ödeyeceğin kargo ücretini gram umursamayarak saçmalık yapsa da ürünü gönderdiyse parasını almalı sonuçta.
ARKADAŞ diyor ki ben kapı ödeme ile adamın parasını verdim sanırım diyor kargo tutamaz bu kadar diyor

aynı durum benim de başıma geldi kapıdan ödeme güzel seçenek ama pahalıya denk gelebiliyor.

ARKADAŞ diyor ki ben kapı ödeme ile adamın parasını verdim sanırım diyor kargo tutamaz bu kadar diyor
Evet aynen öyle 150 dava olayı neyse önemsiz de Ptt ye gidip sormalarını söyledim gayet güzelce benlik durum değil diyor bende ürünü aldım parayı verdim siz barkodu oluşturup fişe girdiniz yazdınız gönderdiniz ben bilemem siz sorun diyorum yakını gelmiş sonra beni tehdit ediyor eğer sırf kargo ise atacağım parayı ama ürün + kargo ise haklıyım Ptt de ücreti alıcıdan tahsil edilmeli diye yazıyor attığım resimler de eklerde mevcut sms i de var kargoya verdiği an geldi bana zaten

Bende muhasebe okudum ticari hukuk vesaire biliyorum o tehditler boş emniyete gitsem tehdit olarak da ben haklı çıkarım da gerek yok boş bir şey ben haklı mıyım hakkına mı girdim o önemli kargocuların yaptığı dengesizlik de olabilir veya normal dir bilemiyorum

Evet aynen öyle 150 dava olayı neyse önemsiz de Ptt ye gidip sormalarını söyledim gayet güzelce benlik durum değil diyor bende ürünü aldım parayı verdim siz barkodu oluşturup fişe girdiniz yazdınız gönderdiniz ben bilemem siz sorun diyorum yakını gelmiş sonra beni tehdit ediyor eğer sırf kargo ise atacağım parayı ama ürün + kargo ise haklıyım Ptt de ücreti alıcıdan tahsil edilmeli diye yazıyor attığım resimler de eklerde mevcut sms i de var kargoya verdiği an geldi bana zaten
tehdit mesajlarını da sen ss al hacım sende bende sizi dava ediyorum hadi bakalım de onlarda tutuşsun gitsin sorsun ptt ye lavuk ne yaptığını bilmeden kargo yapmayacak kendi daha solak ben 150 ye sattığım ürüne 210 tl kargo çıksa ararım alacak adamı derim kardeşim üründen çok kargo tutuyor anasını satayım ben yollamıyorum bunu derim birde keşke param güvende açtırsaydın uğraşmazdın bu tip insanlar ile, bu arada ne aldın merak ettim :D

Öyle değil, gönderen kişi ücreti umursamadan gönderirse o kadar tutar zaten kapıda ödeme yok o ücrette açık açık yazıyor bu, ben de çok kargo gönderdiğim için biliyorum ama çok basit yollarla o kargoyu 100TL nin altında fiyatlarla yollayabilirdi hiç umursamamış dediğim gibi. Azıcık umursasa zaten en azından bu 210TL tutuyor diye mesaj atıp sizden teyit alırdı.

tehdit mesajlarını da sen ss al hacım sende bende sizi dava ediyorum hadi bakalım de onlarda tutuşsun gitsin sorsun ptt ye lavuk ne yaptığını bilmeden kargo yapmayacak kendi daha solak ben 150 ye sattığım ürüne 210 tl kargo çıksa ararım alacak adamı derim kardeşim üründen çok kargo tutuyor anasını satayım ben yollamıyorum bunu derim birde keşke param güvende açtırsaydın uğraşmazdın bu tip insanlar ile, bu arada ne aldın merak ettim :D
G300S aldım kızın biri 150 ye koymuş :D kendi dedi bireysel olsun 500 altı olduğu için letgo karışmıyor ben de tamam dedim sorduğumda mouse un markasını kutusunu da bilmiyor o benim sorunum değil gerçi ben alırım hatta şu an daha yükseğe de koyarım satarım

Öyle değil, gönderen kişi ücreti umursamadan gönderirse o kadar tutar zaten kapıda ödeme yok o ücrette açık açık yazıyor bu, ben de çok kargo gönderdiğim için biliyorum ama çok basit yollarla o kargoyu 100TL nin altında fiyatlarla yollayabilirdi hiç umursamamış dediğim gibi.
hak etmiş işte satıcı eleman sorunlu, be kardeşim 150 ye satılan ürüne 210 tl kargo çıkıyor sende alıcıya ya demiyorsun adam slak mı ödesin 150 tl ürüne 210 tl kargo ben böyle olunca arıyorum adamı dostum göndermiyeyim diyorum. yada en azından beyninin kullanıp güvende ile ilan açaymış

Öyle değil, gönderen kişi ücreti umursamadan gönderirse o kadar tutar zaten kapıda ödeme yok o ücrette açık açık yazıyor bu, ben de çok kargo gönderdiğim için biliyorum ama çok basit yollarla o kargoyu 100TL nin altında fiyatlarla yollayabilirdi hiç umursamamış dediğim gibi. Azıcık umursasa zaten en azından bu 210TL tutuyor diye mesaj atıp sizden teyit alırdı.
sizce napayım iban a yollamalı mıyım 150 yi bilsem bende her şey dahil sandım 210 kapıda ödedim 150 ona gider 60 hizmet bedeli Ptt ye kalır sandım fişi kendi yapmış bana kendi attı zaten 3.fotoğraf da mevcut satıcı fişi kendi bana mail den iletti ek ücret falan da yazmıyor sadece 210₺ diyor bana gelen sms de öyle "kapıda alıcı ödemeli" diyor bana demesi de lazımdı aslında

Geri