Yardım Phantom Spirit Fan Çoklayıcı Sorunu

Mali7

80+
Reaksiyon skoru
15
Beyler bugün phantom sprit soğutucum geldi montajlarken bi şey farkettim fan çoklayıcımda 1 diş eksik görünüyor bu normal mi ben bi şeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa ürün hatalı mı bilemedim acemi olduğum için sizlere sormak istedim fotoğrafları ekliyorum

Ekler

• 20250709_155344.webp
    20250709_155344.webp
    548.2 KB · Hit: 23
  • 20250709_155313.webp
    20250709_155313.webp
    562.5 KB · Hit: 19
Beyler bugün phantom sprit soğutucum geldi montajlarken bi şey farkettim fan çoklayıcımda 1 diş eksik görünüyor bu normal mi ben bi şeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa ürün hatalı mı bilemedim acemi olduğum için sizlere sormak istedim fotoğrafları ekliyorum
normal hacı benımkıde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bu yüzden olsa gerek benım fan bozuk galıba son hızda çalışıyor o yüzden biostan voltaj kıstım artık hızlanamıyor işlemcı ısınsa bıle

normal hacı benımkıde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bu yüzden olsa gerek benım fan bozuk galıba son hızda çalışıyor o yüzden biostan voltaj kıstım artık hızlanamıyor işlemcı ısınsa bıle
4 delikli yere 3 pinli soketi takınca çalışıyor mu yani

4 delikli yere 3 pinli soketi takınca çalışıyor mu yani
evet garip bir şey muhtemelen ondan son hız çalıyor benimki. bat soketi galiba o eksik olan ondan olsa gerek ama çalışıyor sorun etme

evet garip bir şey muhtemelen ondan son hız çalıyor benimki. bat soketi galiba o eksik olan ondan olsa gerek ama çalışıyor sorun etme
Tamamdır hocam teşekkür ederim hayatımın ilk masaüstü bilgisayarını topladım az önce çalıştırmaya korktum balkonda sigara içiyorum 5 dakka sonra ilk gücü vericem inşallah patlamaz çok heyecanlıyım 😂

Tamamdır hocam teşekkür ederim hayatımın ilk masaüstü bilgisayarını topladım az önce çalıştırmaya korktum balkonda sigara içiyorum 5 dakka sonra ilk gücü vericem inşallah patlamaz çok heyecanlıyım 😂
hayırlı olsun kral güle güle kullan

aynı şeyi bende düşündüm ama taktım ve sıkıntı yok çalışıyor :D

aynı şeyi bende düşündüm ama taktım ve sıkıntı yok çalışıyor :D
Valla bende şimdi ilk kez çalıştırdım sistemi çalıştı çok mutluyum 😅 ama şimdi de Windows yükleme ve bios yüklemeyi öğrenmem gerekiyo şuan bios ekranıyla karşılıklı bakışıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,977
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri