Monitör dahil 30k sistem önerir misiniz?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
Bu paraya 5060 8gb lık sistem almak mantıklı mı? Biliyorum yetersiz 8gb alınmaz
ama bu paraya o geliyor. Güzel bir monitörld beraber önerir misiniz? Renkleri vs. Güzel olarak. Tek tek toplamada olur. Aksaray'da güzel temiz ve risk alinmicak parçalar varsa ram vs. O da olur uygun fiyatlı.

Son düzenleme:
5060 almak daha mantıklı mfg var dlss var drr4 şekilde alabilirsin güzelde 2k monitör çekersin ultra olmasada High oynarsın

5060 almak daha mantıklı mfg var dlss var drr4 şekilde alabilirsin güzelde 2k monitör çekersin ultra olmasada High oynarsın
Neye göre daha mantıklı hocam ben onu anlayamadım. Teşekkürler tavsiyeniz için. Peki sizce hazır sistem mi daha mantıklı olur bu paraya tek tek toplamak mı?

Bu paraya 5060 8gb lık sistem almak mantıklı mı? Biliyorum yetersiz 8gb alınmaz
ama bu paraya o geliyor. Güzel bir monitörld beraber önerir misiniz? Renkleri vs. Güzel olarak. Tek tek toplamada olur. Aksaray'da güzel temiz ve risk alinmicak parçalar varsa ram vs. O da olur uygun fiyatlı.
2.el ddr4 topla çok iyi sistem toplarsın

2.el ddr4 topla çok iyi sistem toplarsın
Toplu olarak baktımda öyle iyi paraya düzgün bir sistem yok. Tek tek olarak daha bakmadım 2. Ele ama büyük ihtimalle sıfır almam gerekir. Sıfır önerebilceğiniz bir sistem var mı?

Toplu olarak baktımda öyle iyi paraya düzgün bir sistem yok. Tek tek olarak daha bakmadım 2. Ele ama büyük ihtimalle sıfır almam gerekir. Sıfır önerebilceğiniz bir sistem var mı?
sıfır sistem yok almazsınız bütçeniz monitör dahil oldugu için eger 1080p monitör istiyorsanız bütçeden 5k çıkarmanız eger 2k monitör istiyorsanızda 8k para çıkarmanız lazım bu rakamları düştügünüzde sıfır düzgün güzel bir pc gelme sansı zor

sıfır sistem yok almazsınız bütçeniz monitör dahil oldugu için eger 1080p monitör istiyorsanız bütçeden 5k çıkarmanız eger 2k monitör istiyorsanızda 8k para çıkarmanız lazım bu rakamları düştügünüzde sıfır düzgün güzel bir pc gelme sansı zor

Bunun üstünede monitör alırım gibi düşünmüstüm. Bu sistem alınmaz mı?

Bunun üstünede monitör alırım gibi düşünmüstüm. Bu sistem alınmaz mı?
ssd günümz standartlarında yetersiz

2 ryzen 5600 ısınan bir işlemci hava sogutma şart

3. güncelleme yapsan anakartın overclok özelligi olmayacak performans arttıramayacaksın işlemciye

4. ramde yetersiz 16 gb yetmiyor yeni oyunlara

ssd günümz standartlarında yetersiz

2 ryzen 5600 ısınan bir işlemci hava sogutma şart

3. güncelleme yapsan anakartın overclok özelligi olmayacak performans arttıramayacaksın işlemciye

4. ramde yetersiz 16 gb yetmiyor yeni oyunlara
Ssdyi lexar 1tbsind çeksek. Overclock yapmayı bilmiyorum bilsemde işlemciyi yakmaktan vs. Korkarim yine girişemem o işe. Ram 4 slot olsa sonra 2 slot daha alırdım dicemde 2 slotmus zaten anakart. Tek tek toplamada 25k yı geçer mi 5060lı bir sistem. Hava soğutmayı sonra alıp şimdilik idareten stock fan kullansam olmaz mı?

Ssdyi lexar 1tbsind çeksek. Overclock yapmayı bilmiyorum bilsemde işlemciyi yakmaktan vs. Korkarim yine girişemem o işe. Ram 4 slot olsa sonra 2 slot daha alırdım dicemde 2 slotmus zaten anakart. Tek tek toplamada 25k yı geçer mi 5060lı bir sistem. Hava soğutmayı sonra alıp şimdilik idareten stock fan kullansam olmaz mı?
yaz ayındayız hava 40 derece yaşadıgınız yere nere bilmiyorum ama türkiye geneli mega sıcak

2. bütçeyi aşarsınız

yaz ayındayız hava 40 derece yaşadıgınız yere nere bilmiyorum ama türkiye geneli mega sıcak

2. bütçeyi aşarsınız
Önüne buz falan koysam o da idare etmez gerçi nereye kadar. İllaki 2. Ele yönelecez o zaman. Aksaray'dayım ama burasıda alev gibi.

Önüne buz falan koysam o da idare etmez gerçi nereye kadar. İllaki 2. Ele yönelecez o zaman. Aksaray'dayım ama burasıda alev gibi.
ankarada yanıyor aksarayda düzgün 2.el parça bulamazsınız gibi param güvende kovalayacaksınız yada biraz daha bütçe arttırıp sıfır kovalayacaksınız

ankarada yanıyor aksarayda düzgün 2.el parça bulamazsınız gibime param güvende kovalayacaksınız yada biraz daha bütçe arttırıp sıfır kovalayacaksınız
Evet hocam baktım şimdi doğru düzgün bir şey yok Aksaray'da. Genel olarak 5060 a bakıncaise o kadar git gele riske falan değecek bir fiyat farkı yok. Ya dediğiniz gibi bütçeyi attircam ya da indirim beklicem. Bu fiyatı düzgün bir sistem olması için hangi parçaya kaç tl ayırmalıyım onları yazabilir misiniz ben ona göre parça kovalayim. Mesela atıyorum ram 2000 tl ekran kartı 16k tl gibisinden.

Geri