Niye öyle diyorsunki. Şöyle söyliyeyim kampanya baya gün devam etti almak isteyip alamayan olamamıştır diye düşünüyorum. Sonrasında zaten isteyen 20 tane alsın ne olacak ki. almak isteyenler aldı. Eğer 1-2 günde bitseydi bunu bende derdim.İnşallah 2-3 tane alanlarınki gümrükte takılır imha edilir![]()
Knk 2 tane aldım imha edilse de koymayacak ama milletin fazla alması sana neden batıyor giren çıkan nedir sanaİnşallah 2-3 tane alanlarınki gümrükte takılır imha edilir![]()
Bu sorunların kaynağı sence ne? Merak ediyor musun?Knk 2 tane aldım imha edilse de koymayacak ama milletin fazla alması sana neden batıyor giren çıkan nedir sana3 tane almıştım sorun oldu diye 3. iptal ettim
Oldu. Bende alamamıştım son 1-2 kala yetiştim. Bu gümrükte beklemenin %30 sebebi 3-4 tane alanlar.Niye öyle diyorsunki. Şöyle söyliyeyim kampanya baya gün devam etti almak isteyip alamayan olamamıştır diye düşünüyorum. Sonrasında zaten isteyen 20 tane alsın ne olacak ki. almak isteyenler aldı. Eğer 1-2 günde bitseydi bunu bende derdim.
Birader sen hasta mısın, birini kendime öbürünü de yakınıma hediye aldım. Neden lanet dileyip insanların kötülüğünü istiyorsun, acilen bir doktora görünmelisin.İnşallah 2-3 tane alanlarınki gümrükte takılır imha edilir![]()
Yetiştim değil. konuyu çok sonra görürsen normal. Şöyle söyliyeyim. klavye ihtiyacım çıkınca hem başka forum hemde buranın sıcak fırsatlar bölümünü yıldızlara ekleyip her gün girip baktım klavyeler indirime düşücek mi diye. İhtiyacı olan insanların öyle yapması lazım birinden duymasına gerek yok.Oldu. Bende alamamıştım son 1-2 kala yetiştim. Bu gümrükte beklemenin %30 sebebi 3-4 tane alanlar.
Tamam kardeşim. Alınıyorsan senin problemin. Burada ticaret yapanlara salladığım anlaşılmıyor galiba. Hasta olan belli.Birader sen hasta mısın, birini kendime öbürünü de yakınıma hediye aldım. Neden lanet dileyip insanların kötülüğünü istiyorsun, acilen bir doktora görünmelisin.
inşallah doğrudur hocam ihtiyacım vardı ayın 21 inde aldım bekliyorum herkes gibi. A101 in 50 tllik klavyesiyle bekliyoruz sorun ordaurunler kargoya verilicek galiba bi bilgi geldi dogrulatmam lazim 12 gibi bilgi vermis olurum iyi gunler herkese
imile patladi zatende bir firma yunexpress le anlasiyor duruyor tr içi nnetlessin bilgi vericeminşallah doğrudur hocam ihtiyacım vardı ayın 21 inde aldım bekliyorum herkes gibi. A101 in 50 tllik klavyesiyle bekliyoruz sorun orda![]()
vergi olacak mıimile patladi zatende bir firma yunexpress le anlasiyor duruyor tr içi nnetlessin bilgi vericem