Yenilenmiş 14 mü sıfır 16e mi

Sıfır 13 falan al hocam o zaman. 16e alınmaz bence.
Veya ikinci el 14 pro veya pro max falan bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16e nin neden beğenilmediğini anlamıyorum teknik olarak süper bir cihaz bence. Sırf arkada tek kamera var diye çok büyük ön yargı var cihaza.

Cihazda iPhone 16 serisinde kullanılan en yeni A18 çip var 8GB RAM var AI özelliklerini tamamen destekliyor tek kamera ama iPhone 13-14 den iyi 48mp sensör var sadece geniş açı kamera yok. Ek olarak cihazda tek kamera olduğu için kalan alana batarya doldurmuşlar pili aşırı iyi gidiyor cihazın 16-16 Pro serisinden bile iyi pili var. Şahsen iPhone 15 yerine bile tercih edebilirim kendisini, bu cihaz varken 14 almak ise direkt saçma.
Hocam o kadar övülecek bir cihaz değil. Her yerden kırpılmış bir cihaz olduğu için ucuz. 16e yerine 13 14 tercihim olur.

Yani daha çok sosyal medya ve kamera önemli benim için 14 peşin fiyata 6 taksit var o cazip geliyor 16e için taksit bulamadım
16e nin ana kamerası daha iyi 48mp sensör var, geniş açı da çok nadir kullanılıyor zaten.

Taksit sadece yebilenmiş cihazlara oluyor ama yenilenmiş cihaz da almayın genelde yan sanayi parçalarla topluyorlar cihazları sonra arıza çıkarıyorlar.

Veya ikinci el 14 pro veya pro max falan bak.

Hocam o kadar övülecek bir cihaz değil. Her yerden kırpılmış bir cihaz olduğu için ucuz. 16e yerine 13 14 tercihim olur.
Nereden kırpılmış mesela 13e veya 14e göre? 16 ya göre kırpılmış tabii ki çünkü cihazın amacı bu ama 14 den her anlamda iyi. A15 çiple A18 arasında baya fark var en basitinden.

Her android aynı değil. Samsungun yazılımı şuan iyi. Giriş segment veya diğer markaları kullandıysan normal.
adam apple istemiş, ona göre yorum yapsak daha iyi olmaz mı?

Yani daha çok sosyal medya ve kamera önemli benim için 14 peşin fiyata 6 taksit var o cazip geliyor 16e için taksit bulamadım
hocam yenilenmiş telefonda sıkıntılar olabiliyor batarya yüzdesi face id falan 2 kere düşünün derim alırken

Sıfır 14 almanızı öneririm aynı fiyat

kanka 7 yıl guvenlık ve yazılım guncellemesı verıyor s25 bunuda goz ardı etmemek lazım snapdragon elıt a 18 e fark atan bir çip bunlar boş değil yani. 40k güzel rakam

Yenilenmiş telefonu satarken baya fiyat düşmek zorunda kalırsın.
İkisinden biriyse illa 16e derim ancak ikisini de almam düz 14 veya 15e bakarım bütçe arttırıp.

he ama alıp bir kaç yıl sonra satarım dıyorsan 16e alabılırsın gordugum kadarıyla apple degerını daha cok koruyor.

İkiside 60hz o paraya alacağın her hangi bir android 16e den daha iyidir illa İOS istiyorsan 2. El 13 pro olabilir 120HZ

16 e hakkında hiç bilgim yok sadece çok çirkin olduğunu düşünüyorum

@pcmeraklisi34
Net 16e. Ama benim tercihin 2.el temiz 14 pro olurdu.

Arkadaşlar 120hz sevdanızı kenara bırakın bu pc deil telefon

16 e hakkında hiç bilgim yok sadece çok çirkin olduğunu düşünüyorum

@pcmeraklisi34
16 e alma da ne alıyosan al.

Arkadaşlar 120hz sevdanızı kenara bırakın bu pc deil telefon
120hz telefon kullandınmı 60 Hz kullanamıyorsun. Kasıyor .

Geri