Yenilenmiş 14 mü sıfır 16e mi

Arkadaşlar 120hz sevdanızı kenara bırakın bu pc deil telefon
Telefonda zoom kamerasını bir kenera bırak geniş açı bile yok. Düz 16 serisinden arta kalan işlemcileri iphone 13 ekranlı cihaza yapıştırıp satıyorlar işte övülmesini mi bekliyorsun.

16e ip 15 yerine bile tercih edilebilir aşırı gömüyorlar cidden en son ne zaman geniş açı kullandınız ? Ben neredeyse hiç kullanmıyorum.

İp 13 alınır 0 alınacaksa illa geniş açı şartsa 14 +2gb ram bi tık iyi kameraya +10k vermek saçma ama 13 yerine 10k verim +4 gb ram +3 nesil daha yeni işlemci + çok daha iyi bir kamera çok daha mantıklı

Magsafe powerbank kullanıyor musun?
Kullanıyorsan kaliteli bir kılıf al zaten neredeyse aynı görevi görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda zoom kamerasını bir kenera bırak geniş açı bile yok. Düz 16 serisinden arta kalan işlemcileri iphone 13 ekranlı cihaza yapıştırıp satıyorlar işte övülmesini mi bekliyorsun.
Hocam biri 40k diğeri 60k
Bu 16e denilen cihazı alan zaten kafadan en ufak sorunu yaşamadan 6 sene kullanır oda en kötü şuanın xr o gibi yani hatta

Yenilenmiş cihaz alabiliyorsan ikinci el 13 pro /13 pro max iki cihazdan da daha üstün (yapay zeka hariç)

İkiside hurda. S25

Garanti ve iç huzur önemliyse 16E sıfır al geç. Başını ağrıtmaz

Son düzenleme:
Yeni yenidir, s25 belki kağıt üstünde iyi olabilir ama gerek sosyal ağlara foto atarken gerek yazılımı vs iphone yanına yaklaşamıyor maalesef.

16 e hakkında hiç bilgim yok sadece çok çirkin olduğunu düşünüyorum

@pcmeraklisi34
Yenilenmiş almayın hocam kamerası değişmiş gönderirlerse vay halinize sanki xiaomi kamerasıyla çekiyormuşcasına fotoğraf çekersiniz artık iphone almanızın bi mantığı kalmamış olur

16 e hakkında hiç bilgim yok sadece çok çirkin olduğunu düşünüyorum

@pcmeraklisi34
Sıfır 14 alabiliyorsun zaten 42 43 e hepsiburada satıcılı

Geri