sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 630
hayir halanetleşti mi
hayir halanetleşti mi
dmden kodu at hesabini yapalimBeyler benimki uçakta we world ile geliyor. Sizce kaç günde uçaktan iner?
Uçakla yaklaşık 10 saatte geliyor. Kulaklık alan arkadaşların wwe ile gelenler 1 günde geçmiş gümrükten ama benimkinin 4. günü. Seninki de gümrük süresine göre haftaya teslim edilir büyük ihtimalle.Beyler benimki uçakta we world ile geliyor. Sizce kaç günde uçaktan iner?
kodu atsana gecirteleim gumrukten 4 gün ne laUçakla yaklaşık 10 saatte geliyor. Kulaklık alan arkadaşların wwe ile gelenler 1 günde geçmiş gümrükten ama benimkinin 4. günü. Seninki de gümrük süresine göre haftaya teslim edilir büyük ihtimalle.
Destekten mail yazdım da 1-5 iş günü dediler.kodu atsana gecirteleim gumrukten 4 gün ne la
Hangi kargo firma seninkiUçakla yaklaşık 10 saatte geliyor. Kulaklık alan arkadaşların wwe ile gelenler 1 günde geçmiş gümrükten ama benimkinin 4. günü. Seninki de gümrük süresine göre haftaya teslim edilir büyük ihtimalle.
4px ile yollandı oradan wwe ile geldiHangi kargo firma seninki
Başka ülkelere falan uğramıyor mu? Hızlı mı cidden o kadar? O zaman bu akşam iner.Uçakla yaklaşık 10 saatte geliyor. Kulaklık alan arkadaşların wwe ile gelenler 1 günde geçmiş gümrükten ama benimkinin 4. günü. Seninki de gümrük süresine göre haftaya teslim edilir büyük ihtimalle.
Sanki bir işler peşindesin ama?kodu atsana gecirteleim gumrukten 4 gün ne la
Hocam şu imile işi ne oldu.kodu atsana gecirteleim gumrukten 4 gün ne la
benmi beni tanimayan yoktur bu konularda bilgili tandigin fazla oldugunu farkli seyler ima etmeyin isteyen atar isteyen atmazSanki bir işler peşindesin ama?
daha kesinlesmedi bekliyorum bendeHocam şu imile işi ne oldu.
Takip kodunu öğrenip kargonu çalacak sakın atma(!)Sanki bir işler peşindesin ama?