❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Epomakera dün mail attım, bugün dönüş yaptılar:
"Sabrınız ve bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Durumu inceledikten sonra, paketinizin hâlâ yerel gümrük yetkilileri tarafından incelenmekte olduğunu teyit edebiliriz. Şu anda bildirilen herhangi bir sorun bulunmamaktadır, ancak Türkiye'deki gümrük politikalarında yapılan son değişiklikler nedeniyle, paketler üzerinde daha sıkı kontroller uygulanmakta ve bu da gecikmelere neden olabilmektedir.
Düşük fatura değeri talebinize ilişkin olarak, daha düşük bir beyanla işlem yapılmıştır ve tüm gönderiler, yapılan ödeme ve lojistik iş ortağımızın yönlendirmelerine göre beyan edilmektedir.
Bu durumun sizin için endişe verici olabileceğini anlıyoruz ve süreci izlemeye devam edeceğiz. Başka sorularınız olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin."
Bekleyelim bakalım...

Benim maceranın sonu. Çinden çıkamayan sipariş için iademi yapmışlar.

1752134187115.webp

bir bakalım yani ben kendi fikrimi soyliyim tahminen ürünler en az 3 ay yok belkide sonsuza dek gelmicek şuan garantisi yok çunku imile express sagolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarim aksiyon aliniyodur :d
2 aya Kayseri'ye geri donucem o vakte kadar gelsin bari 😂

bir bakalım yani ben kendi fikrimi soyliyim tahminen ürünler en az 3 ay yok belkide sonsuza dek gelmicek şuan garantisi yok çunku imile express sagolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarim aksiyon aliniyodur :d
Sonsuza kadar gelmeyecek ne demek hocam parasını verdiğim ürünü alırım, sorumlusu neyse gerekirse yasal merciilere başvurulur. Vergi çıkarsada çıksın

Haftaya gelir rahatta kalın. Kaynak: Totom.

Geri