❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bir arkadasta öteki konuda geldi 2 güne cikicak bana guvenin tarzı bir şeyler söyledi şimdi sizde söylüyorsunuz çok suphelendiriyorsunuz hocam nerden geliyor bu bilgiler 😂
2 güne çikacak diyemez ben dün yazdim 1 ay kalir gibiydi bugun bir gelisme var gibi ama tabii dogruluguda olmayabilir dogru degilse en az 1 1.5 ay unutun o ürünleri

2 güne çikacak diyemez ben dün yazdim 1 ay kalir gibiydi bugun bir gelisme var gibi ama tabii dogruluguda olmayabilir dogru degilse en az 1 1.5 ay unutun o ürünleri
Yok hocam ondan demedim bir gelişme var ama bu gelişmeyi siz nerden ogreniyorsunuz onu sorayim dedim öteki arkadaşta 2 güne cikicak bildiğim bir şey var diyip durdu ne olduğunu da soylemedi inanmamistik ama sizde böyle diyince acaba bir aksiyon mu alınıyor diye bir dusundurttu

Yok hocam ondan demedim bir gelişme var ama bu gelişmeyi siz nerden ogreniyorsunuz onu sorayim dedim öteki arkadaşta 2 güne cikicak bildiğim bir şey var diyip durdu ne olduğunu da soylemedi inanmamistik ama sizde böyle diyince acaba bir aksiyon mu alınıyor diye bir dusundurttu
bir bakalım yani ben kendi fikrimi soyliyim tahminen ürünler en az 3 ay yok belkide sonsuza dek gelmicek şuan garantisi yok çunku imile express sagolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarim aksiyon aliniyodur :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,604
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri