❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

İnşallah 2-3 tane alanlarınki gümrükte takılır imha edilir :)
Niye öyle diyorsunki. Şöyle söyliyeyim kampanya baya gün devam etti almak isteyip alamayan olamamıştır diye düşünüyorum. Sonrasında zaten isteyen 20 tane alsın ne olacak ki. almak isteyenler aldı. Eğer 1-2 günde bitseydi bunu bende derdim.

İnşallah 2-3 tane alanlarınki gümrükte takılır imha edilir :)
Knk 2 tane aldım imha edilse de koymayacak ama milletin fazla alması sana neden batıyor giren çıkan nedir sana :D 3 tane almıştım sorun oldu diye 3. iptal ettim

Knk 2 tane aldım imha edilse de koymayacak ama milletin fazla alması sana neden batıyor giren çıkan nedir sana :D 3 tane almıştım sorun oldu diye 3. iptal ettim
Bu sorunların kaynağı sence ne? Merak ediyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır 2-3 tane alıp satıp zengin mi olacaksın?

Hayır bide 2-3 tane alıp gümrükte ay takılır mı ay vergi çıkar mı diyorlar ya bide :D

Niye öyle diyorsunki. Şöyle söyliyeyim kampanya baya gün devam etti almak isteyip alamayan olamamıştır diye düşünüyorum. Sonrasında zaten isteyen 20 tane alsın ne olacak ki. almak isteyenler aldı. Eğer 1-2 günde bitseydi bunu bende derdim.
Oldu. Bende alamamıştım son 1-2 kala yetiştim. Bu gümrükte beklemenin %30 sebebi 3-4 tane alanlar.

Oldu. Bende alamamıştım son 1-2 kala yetiştim. Bu gümrükte beklemenin %30 sebebi 3-4 tane alanlar.
Yetiştim değil. konuyu çok sonra görürsen normal. Şöyle söyliyeyim. klavye ihtiyacım çıkınca hem başka forum hemde buranın sıcak fırsatlar bölümünü yıldızlara ekleyip her gün girip baktım klavyeler indirime düşücek mi diye. İhtiyacı olan insanların öyle yapması lazım birinden duymasına gerek yok.

Birader sen hasta mısın, birini kendime öbürünü de yakınıma hediye aldım. Neden lanet dileyip insanların kötülüğünü istiyorsun, acilen bir doktora görünmelisin.
Tamam kardeşim. Alınıyorsan senin problemin. Burada ticaret yapanlara salladığım anlaşılmıyor galiba. Hasta olan belli.

Gelişme var mı arkadaşlar?

Hayır laf ettiğim konu alıyorlar sarı sitelere girin bakın zeka küpleri alıp alıp koyuyorlar 3200 TL'ye :D Sonra burada alınıp ağlayanlar oluyor.

urunler kargoya verilicek galiba bi bilgi geldi dogrulatmam lazim 12 gibi bilgi vermis olurum iyi gunler herkese
inşallah doğrudur hocam ihtiyacım vardı ayın 21 inde aldım bekliyorum herkes gibi. A101 in 50 tllik klavyesiyle bekliyoruz sorun orda :D

Geri