Olur öyle biraz daha bekle düzelir,normaldir.Ben Windows 10 proda sırf atık dosyaları temizlerken yarım saat beklediğimi bilirim.Bilgisayarım win11 ve güncelleştirme gelmişti birkaç kere yeniden başlattı kendisini ve şu an %65'te takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Yaklaşık 15dkdır %65'te.
Bilgisayarda yeterli yer olmadığından olabilir mi acaba? En son boşta 5 veya 10 GB vardı.Olur öyle biraz daha bekle düzelir,normaldir.Ben Windows 10 proda sırf atık dosyaları temizlerken yarım saat beklediğimi bilirim.
Olma ihtimali var ama sanmam ya çünkü bir zamanlar benimde boşta 10 gb ve daha az yerim vardı en sonunda düzeliyordu.Daha üç gün önce toplu güncelleştirme yaptım toplam 4 gb yükleme yapmış.Dediğiniz ihtimal pek görülen bir şey değil.Bilgisayarda yeterli yer olmadığından olabilir mi acaba? En son boşta 5 veya 10 GB vardı.
Anladım, teşekkürler. Düzelmezse ne yapmalıyım pekiOlma ihtimali var ama sanmam ya çünkü bir zamanlar benimde boşta 10 gb ve daha az yerim vardı en sonunda düzeliyordu.Daha üç gün önce toplu güncelleştirme yaptım toplam 4 gb yükleme yapmış.Dediğiniz ihtimal pek görülen bir şey değil.
Şuana kadar düzelmeyen görmedim hocam ancak düzelmeme durumuyla ilgili net bilgi sahibi değilim,bilen bir arkadaşımız yardımcı olur illaki.Anladım, teşekkürler. Düzelmezse ne yapmalıyım peki