O zaman bir tık daha rahatladım sağol.Ever orda we world express ve yanwen olarak sürekli git gel olmuş çok satırlı olduğu için ekran görüntüsü alamadım
O zaman bir tık daha rahatladım sağol.Ever orda we world express ve yanwen olarak sürekli git gel olmuş çok satırlı olduğu için ekran görüntüsü alamadım
Olay tamamen ithalatçılar yüzünden oldu adam çinden yolluyor kargo ile tek tek gönderiyor ve biz daha ucuza alabiliyoruz. İthalatçı toplu halde ithal edip aynı ürünü 2x belki 5x fiyata bize kitliyor sonrada gümrük kanununa baskı yapıyorlar daha da düşürün diye.ahahaha oyle bir yasa ki bu millet 40 takla atiyor ulkeye kaliteli ekipman sokabilmek icin
Gayette mantıklı çünkü burada 4-5 bin tl olan şey 1k oldu?ahahaha oyle bir yasa ki bu millet 40 takla atiyor ulkeye kaliteli ekipman sokabilmek icin
Peki aras kargo mu getirdi?Ever orda we world express ve yanwen olarak sürekli git gel olmuş çok satırlı olduğu için ekran görüntüsü alamadım
la hocam sen yatmiyon mu .dGayette mantıklı çünkü burada 4-5 bin tl olan şey 1k oldu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki aras kargo mu getirdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon ürünün daha gelmemiş aklım karıştı ahaha.
R6s oynuyom reis.la hocam sen yatmiyon mu .d
hee iyi pc daha acamadim bi jdkdkd işler bitsin bi fifa valorant akarR6s oynuyom reis.
Bende mail attım bakalım ne zaman dönecekler.whatgeek yaktin beni ya 2.5 gundur eposta cevaplanmadi ...
kanka donselerde yardim etmezki kayip belgesi aldim anca oyle bakiyoBende mail attım bakalım ne zaman dönecekler.
Sen kimden nasıl belge aldın? Seninde bizim ürün gibi takıldı gözüküyor değil mi?kanka donselerde yardim etmezki kayip belgesi aldim anca oyle bakiyo