Yunexpress göndermiyor sanırsam şu anda. Sorun çıkmaz ama ayda 5 sipariş verilebiliyor bildiğim kadarıyla yurt dışındanYunexpress çok spesifik bi olay oldu da şey sorucam benim geçen ay sipariş verdiğim 1 kargom gümrükte işte bu yunexpress muhabbetine bunu alsam sorun olur mu sınır falan bişey yok herhalde.
576,68 TL ödeme aldı karttan bakalım inşallah vergisiz ulaşır mail atayım mı sence hocamSitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.![]()
GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,gamesir.com
Gönderimin 4px aracılığı ile gönderilmesini talep ederim tarzı kibar bir dille ingilizce mail atın bence hocam.576,68 TL ödeme aldı karttan bakalım inşallah vergisiz ulaşır mail atayım mı sence hocam
bir tane daha hesap açıp alsam sorun çıkar mıGönderimin 4px aracılığı ile gönderilmesini talep ederim tarzı kibar bir dille ingilizce mail atın bence hocam.
Zaten olan bir firmaydı ama genelde yun kullanılıyordu. Şu an whatgeek de 4px kullanıyor4px yeni mi çıktı bi yunexpress vakasını daha kartım kaldırmaz.
Sanmam olacağınıbir tane daha hesap açıp alsam sorun çıkar mı
Yunexpress siparişinde vergi mi çıktı hocam? Sadece gümrükte takılı kaldı diye biliyordum çoğu gümrükten salındılar mı?4px yeni mi çıktı bi yunexpress vakasını daha kartım kaldırmaz.
Yok hocam vergi çıkmadı ama her kafadan bi ses çıkıyor ve 2 haftadır sıfır ilerleme ile devam ediyor 3 ay kalacak diyen var 1 hafta kalacak diyen var imile aradan çekilmiş falan çok muhabbet döndü o yüzden gelip gelmeyeceği belli değil o ürünlerin.Zaten olan bir firmaydı ama genelde yun kullanılıyordu. Şu an whatgeek de 4px kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmam olacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yunexpress siparişinde vergi mi çıktı hocam? Sadece gümrükte takılı kaldı diye biliyordum çoğu gümrükten salındılar mı?
Bütçeniz nedir? Eğer çok çıkamam derseniz kesinlikle bunu öneririm. Çakma ds4 fiyatına kaliteli hall effect bir kol alıyorsunuzPek gamepad işlerine aşina değilim de arada bir forza tarzı oyunlar oynamak için böyle bir gamepad alasım var, başlıkta ki ürün nasıldır? ya da başka öneriniz var mıdır?
Bütçesi ne olursa olsun taş gibi kol ve bu fiyata çok zor direkt alıp geçin eğer vergisiz gelecekse ve sorun yaşatmayacaksa aslan gibi kol olduğunu söyliyim vergi çıksa da yine kardasınız.Bütçeniz nedir? Eğer çok çıkamam derseniz kesinlikle bunu öneririm. Çakma ds4 fiyatına kaliteli hall effect bir kol alıyorsunuz
hall effect ne oluyor knkBütçeniz nedir? Eğer çok çıkamam derseniz kesinlikle bunu öneririm. Çakma ds4 fiyatına kaliteli hall effect bir kol alıyorsunuz