Claw Grip için Mouse Önerisi

baki1705

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
1500
Claw grip tutuş şeklim var elim 16cm ,büyük olmayan 1k ile 1.5k arası hangi mouseları önerirsiniz

İyzico 500tl cashbackle wraith den x1 s al swar swar50 conlife hangi kupon daha fazla indirim sağlıyorsa kullan

İyzico 500tl cashbackle wraith den x1 s al swar swar50 conlife hangi kupon daha fazla indirim sağlıyorsa kullan
hocam bütçe artabilir cashback için uğraşmama gerek yok sadece arkadaşın önerdiğiyle senin önerdiğin arasında hangisi mantıklı onu bilemedim sence hangisi daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bütçe artabilir cashback için uğraşmama gerek yok sadece arkadaşın önerdiğiyle senin önerdiğin arasında hangisi mantıklı onu bilemedim sence hangisi daha iyidir
sensördeki farklılık ne tam olarak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sensördeki farklılık ne tam olarak
İkimizde aynı mouse önerdik se versiyonunda ki sensör 3370 den bile kötü ondan dolayı s versiyonunu önerdim

İkimizde aynı mouse önerdik se versiyonunda ki sensör 3370 den bile kötü ondan dolayı s versiyonunu önerdim
tamamdır hocam teşekkür ediyorum büyük ihtimalle s modelini alacağım

Geri