İş için laptop önerisi

Rica ederim.

Aspire 5 12450H modeli güvenilir satıcılarda 15k bandına çıkmış, 13.5k bandına tekrar düşerse olabilir.

AHVA denilen panel, Acer'ın kendi laptoplarında kullandığı görülen bir panel türü, sanırım; IPS Level panel gibi ancak isimlendirme farklı. LED denilen unsursa arka aydınlatma, bundan ziyade panel türü önemli aslında, LED başka bir konu.

1305U'lu modeli almamaya çalışın, 12450H'li Aspire Lite hem fiyat farkına değer hem de daha çok memnun edecektir. Son (veya hiç) tercih olsun, 9.5k fiyatı görür de fiyatına göre performansı ideal laptop aranırsa o başka tabii.
https://www.hepsiburada.com/acer-al...lir-bilgisayar-nx-j5qey-001-p-HBCV00008A1IR3?

Şuan 8.999 tl ye düşmüş hocam alıp +8 gb ram alıp kullanmayı düşünüyorum. Diğer i5 12450h modelini alana kadar fiyat uçmuş stok bitmiş kalanlarda zamlanmış :)) Zaten almayı düşündüğüm 2 modelde onboard ekran kartlı al birini vur ötekine. Amd ryzen 5500u ile i3 1205u kıyaslarsak hangisi mantıklı ? İntel daha yeni nesil ve güçlü işlemci mi ? İkisi de aynı fiyat bareminde bulunuyor.

Attığın ürünleri alma sakın. Ayrıca 12450h oyun oynatmaz. Laptop pişer durur. Onun yerine 13. Nesil U serisi almalısın. Hem aynı performansı daha az güç ile alıyorsun hem de dahili ekran kartları daha iyi. Lol için harikalar. Ekranları çok iyi olan travelmate öneririm.

Hangi şehirdesin?

Attığın ürünleri alma sakın. Ayrıca 12450h oyun oynatmaz. Laptop pişer durur. Onun yerine 13. Nesil U serisi almalısın. Hem aynı performansı daha az güç ile alıyorsun hem de dahili ekran kartları daha iyi. Lol için harikalar. Ekranları çok iyi olan travelmate öneririm.

Hangi şehirdesin?
Ankaradayim ryzen 5 ler nasildir ? u serisi işlemciler performansı zayıf diye biliyorum h daha iyi değil mi ?

şunda karar kıldım 9k ya başka cihaz yok eli yüzü düzgün attığında onboard ekran kartlı

Son düzenleme:
H işlemciler çok ısınıyor hele oyunda daha da fazla. 13. Nesil U serisi 12. Nesil H serisinden daha iyidir. Lol için biçilmiş kaftan hatta.
Ekranları, malzeme kalitesi, pil kapasitesi bence travelmate almalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri