raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 330
hocam bu hattı alınca mesela 3 ay sonunda vodafone'a geçersek ne oluyor bir ek ücret çıkar mı3 aylik 50gb selfy yaz o oluyo her yasa
hocam bu hattı alınca mesela 3 ay sonunda vodafone'a geçersek ne oluyor bir ek ücret çıkar mı3 aylik 50gb selfy yaz o oluyo her yasa
Yok hocam faturasz bu taahhut yok cikmaz yani tek vergi olacak zaten onu her yerde oduyonhocam bu hattı alınca mesela 3 ay sonunda vodafone'a geçersek ne oluyor bir ek ücret çıkar mı
telsiz kullanım ücreti var da o yıllık tahsil edilmiyor muYok hocam faturasz bu taahhut yok cikmaz yani tek vergi olacak zaten onu her yerde oduyon
Her ay tahsil edilir ama faturasız hat bu, içine para yüklemezsen bir şey tahsil edemez borç olarak birikir.telsiz kullanım ücreti var da o yıllık tahsil edilmiyor mu
Yoo vodafoneden geçtim 1 lira ödemedimyeni hat ücreti ödersiniz atıyorum 1000 lira ise 1000 liraya bu pakete ucretsız sahıp olursunuz cok bir esprisi yok yani.
geçiş için söylemiyorum yeni alımlarda diyorumYoo vodafoneden geçtim 1 lira ödemedim
Yeni alimda her hat 800tl üzeri zatengeçiş için söylemiyorum yeni alımlarda diyorum
hocam ne kadar ödediniz yeni hat + vergiler vs. şu an hattım babamın üstüne, yaş sınırından dolayı numara taşıyabiliyor muyum bilmiyorum.Harika firsat.
6 aylik selfy 100gb yazin turk telekom sitesinden kayit olunca 5dk sonra ariyolar onay aliyorlar 2 güne kalmaz gelecek hattiniz dediler![]()
yeni alımda çoğunda böyle kampanya var zaten?Yeni alimda her hat 800tl üzeri zaten
La nerde vardi hacı ne kullaniyonuz 2 ay önce boyle bi kampanyami vardi bi atsana 6 ay bedava nerde kim yapmişyeni alımda çoğunda böyle kampanya var zaten?