🔥İndirim Türk telekom 6 ay bedava 100GB+1000DK Yeni Gelene Özel🍉

yeni hat ücreti ödersiniz atıyorum 1000 lira ise 1000 liraya bu pakete ucretsız sahıp olursunuz cok bir esprisi yok yani.

image.webp

Yeni hat olarak başvurdum. Kısaca soruları cevaplayayım.
Faturasız bir hat olarak müşteri hizmetlerinden veya şubeden alıyorsunuz (ben müşteri hizmetlerinden aldım) sim kart için 848tl ödemeyi dijital olarak 24 saat içinde yapmanız gerekiyor. Ödedikten sonra kurye evinize geliyor evrak işleri vs.
Paketi kullanabilmek için hat aktif olunca önce selfy'ye katılmak için 4545'e sms atıyorsunuz sonra da paketi almak için tekrardan 4545'e farklı bir sms atıyorsunuz. Aylık tek ücreti 21tl olan telsiz kullanım ücreti başka bir sürpriz yokmuş en azından müşteri temsilcisinden dinlediğim kadarıyla.

Numara taşıma için de benzer işlemler geçerli, yazdığım ilk 2 başlık hat taşıyacakları ilgilendirmiyor onun dışında smsleri atıp paketi kullanabilirsiniz.

Harika firsat.

6 aylik selfy 100gb yazin turk telekom sitesinden kayit olunca 5dk sonra ariyolar onay aliyorlar 2 güne kalmaz gelecek hattiniz dediler 😊
hocam ne kadar ödediniz yeni hat + vergiler vs. şu an hattım babamın üstüne, yaş sınırından dolayı numara taşıyabiliyor muyum bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,693
Üyeler
184,480
Son üye
hkn16954
Geri