harbı guvenılır mı kanka yuksek paralar netıce de
ibrahim arslan
mesut türkyıldız
fatih kızıltepe
şiyar serhat güler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şiyardan elden alıyorum guvenilir
İlhami özsolak da ilgisiz hocam, kısa cevap verdiği için almaktan vazgeçtim. Sözü ağzından cımbızla alıyordum adetailhami iyi ama ahmet mardın (teknop kırkyedi) ters biri ilgi pek yok saayılır
sence ılıgı olan kımİlhami özsolak da ilgisiz hocam, kısa cevap verdiği için almaktan vazgeçtim. Sözü ağzından cımbızla alıyordum adetaReferanslarında bir sıkıntı yoktu ama, güvenilir.
şiyardan cok memnunum hic üzmediİlhami özsolak da ilgisiz hocam, kısa cevap verdiği için almaktan vazgeçtim. Sözü ağzından cımbızla alıyordum adetaReferanslarında bir sıkıntı yoktu ama, güvenilir.
Hocam facebook'ta biraz gezinin, kafanıza ve bütçenize uyan birinden alın derim. Hepsi aynı şartlarla satış yapmıyor. Kimisi hiç garanti vermiyor, kimisi 1 hafta-1 ay. Kimisi IMEI dahil fiyat veriyor, kimisi dahil etmiyor vs.sence ılıgı olan kım
facete bir tokatlanır var ya aklı almazHocam facebook'ta biraz gezinin, kafanıza ve bütçenize uyan birinden alın derim. Hepsi aynı şartlarla satış yapmıyor. Kimisi hiç garanti vermiyor, kimisi 1 hafta-1 ay. Kimisi IMEI dahil fiyat veriyor, kimisi dahil etmiyor vs.
Bahsettiğimiz satıcılarda sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Tabii sahte profillere dikkat etmesi lazım. Geçende şiyar serhat güler'in profilini taklit eden birisi vardı. Dikkatli olunması lazım.facete bir tokatlanır var ya aklı almaz
Facebookta 100k takipcili yd telefon sayfasinin admininin sayfasindan. Yeni redmi note 14 pro plus aldim. Sarj cihazi yok imei,direnc,server kaydi yapmiyorlar. Kilifi ve cihazi satiyolar bana uyguna geldigini dusundugum icin aldim. Sende duruma gore alirsin. Referanscisi veya birseyi degilimm.soru gayet netyardımcı olabilirseniz sevinirim. Yasaksa kaldırabilirsiniz.