Kaçak tel satan güvenilir sayfa var mı?

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Bütçe
40000
soru gayet net :) yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yasaksa kaldırabilirsiniz.

İlhami Özsolak
Tekno Kırkyedi
Ahmet Karakaş
Hasan Bahar

ilhami iyi ama ahmet mardın (teknop kırkyedi) ters biri ilgi pek yok saayılır
İlhami özsolak da ilgisiz hocam, kısa cevap verdiği için almaktan vazgeçtim. Sözü ağzından cımbızla alıyordum adeta 😁 Referanslarında bir sıkıntı yoktu ama, güvenilir.

sence ılıgı olan kım
Hocam facebook'ta biraz gezinin, kafanıza ve bütçenize uyan birinden alın derim. Hepsi aynı şartlarla satış yapmıyor. Kimisi hiç garanti vermiyor, kimisi 1 hafta-1 ay. Kimisi IMEI dahil fiyat veriyor, kimisi dahil etmiyor vs.

Hocam facebook'ta biraz gezinin, kafanıza ve bütçenize uyan birinden alın derim. Hepsi aynı şartlarla satış yapmıyor. Kimisi hiç garanti vermiyor, kimisi 1 hafta-1 ay. Kimisi IMEI dahil fiyat veriyor, kimisi dahil etmiyor vs.
facete bir tokatlanır var ya aklı almaz

facete bir tokatlanır var ya aklı almaz
Bahsettiğimiz satıcılarda sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Tabii sahte profillere dikkat etmesi lazım. Geçende şiyar serhat güler'in profilini taklit eden birisi vardı. Dikkatli olunması lazım.

soru gayet net :) yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yasaksa kaldırabilirsiniz.
Facebookta 100k takipcili yd telefon sayfasinin admininin sayfasindan. Yeni redmi note 14 pro plus aldim. Sarj cihazi yok imei,direnc,server kaydi yapmiyorlar. Kilifi ve cihazi satiyolar bana uyguna geldigini dusundugum icin aldim. Sende duruma gore alirsin. Referanscisi veya birseyi degilimm.

WhatsApp'ta KANCA STORE TOPTAN 👑 kanalını takip edin: https://whatsapp.com/channel/0029VaiqTcX5EjxyfJqMsN2t

Geri