Yardım Hyperx Haste mouse kullanan var mı, nasıldır?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,115
Hyperx Haste mouse kullanan var mı, nasıldır?

Kendim kullanmaktayım wireless modelini bugüne kadar bir sorunla karşılaştım ara ara kopmalar yaşanıyordu servise gönderdiğim zaman sıfırını yollayıp gönderdiler bunun dışında 3 yıldır kullanmaktayım gayet akıcı rahat bir mouse diebilirim. Ekstra skatez ve griple gelmekte buda bi artısı

Kendim kullanmaktayım wireless modelini bugüne kadar bir sorunla karşılaştım ara ara kopmalar yaşanıyordu servise gönderdiğim zaman sıfırını yollayıp gönderdiler bunun dışında 3 yıldır kullanmaktayım gayet akıcı rahat bir mouse diebilirim. Ekstra skatez ve griple gelmekte buda bi artısı
Ben kablolu almayı planlıyorum ağustosun 7 sinde bahsettiğiniz kopmaları reddit de okudum evet, ss prime da düşünmüştüm ama oda sorunluymuş galiba arada en masum haste 1 kablolu kaldı teşekkür ederim. Scrool sağlam mı peki?

Scrool pek sağlam diyemem şuan scrool dönmede sorun yok ama tıklaması çalışmıyor

yıllardır yazılımcı olarak eşşek gibi kullanıyorum birtanede yedek aldım memnumum ben

Scrool pek sağlam diyemem şuan scrool dönmede sorun yok ama tıklaması çalışmıyor
1 sene bozulmasın kafi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yıllardır yazılımcı olarak eşşek gibi kullanıyorum birtanede yedek aldım memnumum ben
sağol hocam cansın 1000tl seviyesine en iyi seçeneklerden biri

Geri