❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

40k olmuş 4050'lili olan laptop şaka mı lan bu

Bunun yerine casper öneren arkadaşlara allah akıl fikir versin. Fiyat bedavaymış alanlara hayırlı olsun. Armoury crate yerine g-helper kullanın sistemi gereksiz yoruyor.
Ben fiyat fayda oranına göre Casper daha iyi dedim.
1. 9 taksitle 3 taksit arasında devasa bir fark var. Bu PC 9 taksitle bu fiyatla satılsa o zaman net bir şekilde Casper daha iyi seçim demezdim.
2. 5060 daha iyi bir gpu.
3. İ7 13620 ryzen bu işlemcisinden daha iyi.
4. Casper i marka olarak ben de sevmem ama tuf kasalar aşırı ısınıyor. Casper bile olsa bu konuda daha başarılı. işkembe den Casper diyip geçeceğine keşke araştırmayı bilsen.
5.Başkaları için dilediğin o aklı birazda kendin için istesen belki Allah sana da nasip eder

Ben fiyat fayda oranına göre Casper daha iyi dedim.
1. 9 taksitle 3 taksit arasında devasa bir fark var. Bu PC 9 taksitle bu fiyatla satılsa o zaman net bir şekilde Casper daha iyi seçim demezdim.
2. 5060 daha iyi bir gpu.
3. İ7 13620 ryzen bu işlemcisinden daha iyi.
4. Casper i marka olarak ben de sevmem ama tuf kasalar aşırı ısınıyor. Casper bile olsa bu konuda daha başarılı. işkembe den Casper diyip geçeceğine keşke araştırmayı bilsen.
5.Başkaları için dilediğin o aklı birazda kendin için istesen belki Allah sana da nasip eder
Daha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.

ASUS'tan daha iyi soğutmaya sahip casperin soğutma sistemi (!)
1752241959273.webp

Bu da soğutması kötü olan asusun soğutma sistemi (fotoğraf bana ait)
1752242044145.webp

Hangisinin daha iyi olduğu fotoğraftan açıkça anlaşılıyor. Forumda daha bir kaç gün önce yüksek sıcaklıklardan şikayet eden bir casper g870 kullanıcısı vardı. Basit bir google aramasıyla da casperin 95-100 derecelerde çalıştığından şikayet edenleri görebilirsin dostum.

Daha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hangisinin daha iyi olduğu fotoğraftan açıkça anlaşılıyor. Forumda daha bir kaç gün önce yüksek sıcaklıklardan şikayet eden bir casper g870 kullanıcısı vardı. Basit bir google aramasıyla da casperin 95-100 derecelerde çalıştığından şikayet edenleri görebilirsin dostum.
Google aramasında 95 100 dereceyi görmesi imkansız. Akıl var mantık var. Casper dusmani olabilir

Beyler naptınız kargolar geldimi ürün nasıl bilgi verin bari indirimden yararlananlar keyfiniz nasıl 😅

Yine yüzde 20 indirim var. Ama fiyatları arttırmıştır 4050li olanı. 4060lı olan 40k.

16 inç 13.nesil i5 ofis laptopu da 12.800den 14.400e çıkmış. Üzdü.

Beyler naptınız kargolar geldimi ürün nasıl bilgi verin bari indirimden yararlananlar keyfiniz nasıl 😅
benim geldi yarın 4060 modeli 34k satıcam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4050 fiyat artışı olmuş 30399 olmuş

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

hocam ciddiye almayın o arkadaşı. Ben geçen aylarda engellemiştim sizde engelleyin rahatlayın

1752262760668.webp

Bu vatan ölü piksel çıkınca kabul etmiyormuş. 1-2 bin tl için o riske girmemeyi düşündüm

Kime satcan resi nerden buldum hemen müşteriyi 😅

Geri