Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

omega core özelleştirdim şu şekilde alınır mı
ben simdi aldım ram 32 yaptım bide sogutucuyu kesinlikle t6 yap varsayılan cok kkotu obur secenekler aynı seninkiyle yalnız stok bitcek acele davran

ben simdi aldım ram 32 yaptım bide sogutucuyu kesinlikle t6 yap varsayılan cok kkotu obur secenekler aynı seninkiyle yalnız stok bitcek acele davran
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ben de Ram ve işlemci dışında hepsini özelleştirip aldım . Sogutucuyu t6 yaptım bana da o mantıklı gelmişti.

sagol sanada hayırlı olsun gule gule kullan
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ben de Ram ve işlemci dışında hepsini özelleştirip aldım . Sogutucuyu t6 yaptım bana da o mantıklı gelmişti

Aynı satın almayı bende yaptım ve aynı şeylere benimde ihtiyacım var :D eğer paran hazırsa önerimi yapayım al bende para kalmadı :D
Yapabilirsin benim içinde kolaylık olur eski sistemimi ddr5 yapıyorum bazı parçaları kullanabilir miyim tam emin değilim.

Yapabilirsin benim içinde kolaylık olur eski sistemimi ddr5 yapıyorum bazı parçaları kullanabilir miyim tam emin değilim.
M2 ssd dışında pek bir şey kullanamazsın birde kasa 750w değilse kullanamazsın

Beyler ACIL ozellestirmelerle boyle bir kasa yaptim alinir mi? Genelde fps oyunlari oynuyorum, nvdia disi ekran karti istemiyorum.
Ekran görüntüsü 2025-07-11 225453.webp

M2 ssd dışında pek bir şey kullanamazsın birde kasa 750w değilse kullanamazsın
650W kurtarmaz mı? Soğutucu olarakta Noctua var. Kasayı değiştireceğim galiba sevmiyordum çünkü.

650W kurtarmaz mı? Soğutucu olarakta Noctua var. Kasayı değiştireceğim galiba sevmiyordum çünkü.
Kurtarmaz 16 pin girişliymiş ekran kartı buna da dikkat etmek gerek ayrıca kasanın genişliği 340 veya daha uzun olmalı

Geri