Ekran kartı önerisi ?

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,036
Merhaba arkadaşlar Müşterimde Bu sistem var 5k bütçe ile tavsiye istiyorum (Ekran kartını satıp üstüne koyarak 5k ) :) Yayıncılık ve Oyun odaklı Oyunlar genelde Hikaye tarzı rdr2 v.b
b550 msi tomahawk
5600x (arctic 240mm sıvı soğutma)
32gb 2x16 3600 mhz ram
2tb Patriot m2
XFX 6500xt
760w seasonic 80+ gold PSU
Ben şahsen RTX 2060 Super Önerdim ama rx6600 veya 6600xt de bakılabilir dedim. Sizin tavsiyeniz varsa cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar Müşterimde Bu sistem var 5k bütçe ile tavsiye istiyorum (Ekran kartını satıp üstüne koyarak 5k ) :) Yayıncılık ve Oyun odaklı Oyunlar genelde Hikaye tarzı rdr2 v.b
b550 msi tomahawk
32gb 2x16 3600 mhz ram
2tb Patriot m2
XFX 6500xt
Ben şahsen RTX 2060 Super Önerdim ama rx6600 veya 6600xt de bakılabilir dedim. Sizin tavsiyeniz varsa cevaplarsanız sevinirim.
3k eder herhalde 6500xt 8k ya 6700xt en mantıklısı.

5k ucuz geldi böyle kaliteli bı sistem için sen bu işin içinde olduğunu için 6600xt bulursun da kendisi bulamaz 6600 bulsa iyi 5k ya.
rx6600 buldum aslında ama RTX 2060 Super DLSS 4.0 desteği alması kafamı karıştırmıyor değil :) Hikayeli oyunlarda farkedebilir. + yayıncılık tarafında Codecleride unutmamak lazım.

rx6600 buldum aslında ama RTX 2060 Super DLSS 4.0 desteği alması kafamı karıştırmıyor değil :) Hikayeli oyunlarda farkedebilir. + yayıncılık tarafında Codecleride unutmamak lazım.
Ben tam açıklamayı okumadım kb tembelliğe alismisoz artık 2060s en mantıklısı o zaman 5k ya dün baya ilan görmüştüm Facebookda.

b550 msi tomahawk
32gb 2x16 3600 mhz ram
2tb Patriot m2
XFX 6500xt
6600xt çok fena dominasyon kuruyor hadi lan ordan dıcen beklkı ama 5600 le 6600xt kullandım su an 5060 var performans farkı yok nvidia hep alıcısına kırbacı vuroyur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss pis

Siz ek iş olarak vs mi yapıyorsunuz yoksa fiziki bir dükkanıniz mi var hocam ? Hobi olarak başlamayı düşünüyorumda al-sata
Al sat yapmıyorum aslında Dükkanım var ama Müşteri gelince duyarsız davranamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum. Genelde Sıfır sistem Topluyoruz Banka ve marketlere özellikle Haliyle orada çalışanlar müdürler patronlarda şahsi sistem toplatıyor Ekstra olarak Restoran cafe programları Kamera kurulum İnternet alt yapı ve zayıf akım proje kurulum arıza onarım felan cart curt işte :D

Siz ek iş olarak vs mi yapıyorsunuz yoksa fiziki bir dükkanıniz mi var hocam ? Hobi olarak başlamayı düşünüyorumda al-sata
al sat ömür çürütür 4 yıldır yapıyorum pasif aktif oldugumk zamanlar oldu. Kafayı yaktıgımda 1 ayda 5k yı 20k yaptım, sattıgımı karımı elime gelen parayı falan ama cok yorucu iş. Kafayı yakarsan fabrikada 10 saat 1000 tl ye calısmaktan iyi sermaye işi d epalavra 5k varken 15k ile naparımdan daha fazla kar yapıyorudm para yukseldıkce yonetmesı de zor oluyor sen bana dm den yaz ben musaıt oldukca sana yardım edeyım

ek oplark ben just kart satıyordum ordan ağuı kurmustum şu an fabrıkda calısıyom altın maltın dıyomda hıcbır sey al sattan gelen karın tadını vermıyor vessselam

Al sat yapmıyorum aslında Dükkanım var ama Müşteri gelince duyarsız davranamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum. Genelde Sıfır sistem Topluyoruz Banka ve marketlere özellikle Haliyle orada çalışanlar müdürler patronlarda şahsi sistem toplatıyor Ekstra olarak Restoran cafe programları Kamera kurulum İnternet alt yapı ve zayıf akım proje kurulum arıza onarım felan cart curt işte :D
millet futbolcu cart curt derken bizim hayalimişzdeki meslek

@Tarik Enes neye kahkaha attın? Seni bulurum envidiya fanboys

Köşede 3-5 milyon paran varsa al sat kadar zevkli bir iş olamaz Devletten ihale ile Bilgisayar almak lazım geçenlerde arkadaşım 500 tane yatay kasa topladı vergi dairelerinden İhale ile DELL OPTİPLEX 3070 tanesi 2000 TL ye gelmiş Şimdi gruplardan Tanesini 7500 TL den satıyor 1 haftada 300 tane satmış sistem özellikleri şöyle

DELL Optiplex 3070 i5-9500T 8 GB RAM 512 GB SSD

Köşede 3-5 milyon paran varsa al sat kadar zevkli bir iş olamaz Devletten ihale ile Bilgisayar almak lazım geçenlerde arkadaşım 500 tane yatay kasa topladı vergi dairelerinden İhale ile DELL OPTİPLEX 3070 tanesi 2000 TL ye gelmiş Şimdi gruplardan Tanesini 7500 TL den satıyor 1 haftada 300 tane satmış sistem özellikleri şöyle

DELL Optiplex 3070 i5-9500T 8 GB RAM 512 GB SSD
Adı 3070 demiş içinde olamaz herhalde bu fiyata 🤣 ne 3-5 milyonu hocam ya 50k yi bile bir arada görmedim daha hiç

al sat ömür çürütür 4 yıldır yapıyorum pasif aktif oldugumk zamanlar oldu. Kafayı yaktıgımda 1 ayda 5k yı 20k yaptım, sattıgımı karımı elime gelen parayı falan ama cok yorucu iş. Kafayı yakarsan fabrikada 10 saat 1000 tl ye calısmaktan iyi sermaye işi d epalavra 5k varken 15k ile naparımdan daha fazla kar yapıyorudm para yukseldıkce yonetmesı de zor oluyor sen bana dm den yaz ben musaıt oldukca sana yardım edeyım

ek oplark ben just kart satıyordum ordan ağuı kurmustum şu an fabrıkda calısıyom altın maltın dıyomda hıcbır sey al sattan gelen karın tadını vermıyor vessselam

millet futbolcu cart curt derken bizim hayalimişzdeki meslek

@Tarik Enes neye kahkaha attın? Seni bulurum envidiya fanboys
Niye bıraktın çevren oluştuysa ufak bir dükkan açıp yürüyebilirdin hocam

Ben böyle çok abartmadan hobi olarak yapmayı düşünüyorum mesela şöyle 5600-3060 sistem maliyeti 13-14k 1k felan ekleyip satıcam

Ekran kartı al-sat biraz yaptım bende baya zor ya elinde patlıyor bazen çok sıkıntı sistem laptop vs de bu sorunlar çok az oluyor.

Çevre oluşur biraz ilerde ek iş olarak yapabilirim mesela sevdiğim bi iş çünkü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,867
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri