iş için kullanılıyorsa pekte sıkıntı olmaz fakat oyun için 9070xt alsaymış hem daha ucuza da toplayabilirdiHer bileşeni canavar gibi tutup ekran kartı gidip 5070 almanız çok enteresan.
iş için kullanılıyorsa pekte sıkıntı olmaz fakat oyun için 9070xt alsaymış hem daha ucuza da toplayabilirdiHer bileşeni canavar gibi tutup ekran kartı gidip 5070 almanız çok enteresan.
cpu bir süre değiştirmene gerek yok ama 5070 keser mi bilemedim.teşekkürler hocam sağolun
çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun
rtx5070
aynen onu da düsündüm en yakın zamanda destek de alacğaım fakat fanların uzerıne gelecek sanırım destek, o konuda biraz cekincem var
çok teşekkür ederim, lansman fiyatından denk getirince uygun fiyatlı oldugu icin bunu tercih ettim, ileride upgrade edecek olursam eğer cpu+gpu degistirip yoluma devam ederim diye dusunuyorum![]()
aşağıdan bir çubuk şeklide değilde yine ekran kartı takıyormuşsunuz gibi takabildğiniz desteklerde var hocam sanki msi ın vardı bir tane instagramda da bir video da görmüştüm bu dediğim muhabbeti adam bildiğiniz awp şeklinde destek basmış 3d printten ekran kartı takar gibi takmış altınateşekkürler hocam sağolun
çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun
rtx5070
aynen onu da düsündüm en yakın zamanda destek de alacğaım fakat fanların uzerıne gelecek sanırım destek, o konuda biraz cekincem var
çok teşekkür ederim, lansman fiyatından denk getirince uygun fiyatlı oldugu icin bunu tercih ettim, ileride upgrade edecek olursam eğer cpu+gpu degistirip yoluma devam ederim diye dusunuyorum![]()
kartı hangi siteden almıştınız.teşekkürler hocam sağolun, yuvarlak hesap yapayım hemen
Ryzen 7 9700X = 13k
MSI MAG TOMAHAWK X670E WIFI = 13k
Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGBG = 5.6k
GSKILL 32GB Trident Z5 Neo 7200Mhz = 6k
Kingston KC3000 2TB = 6.5k
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB = 25k
MSI MAG A850GL 850W GOLD = 5k
NZXT F120 RGB = 2.6k
NZXT H7 FLOW 2024 RGB = 7k
totalde 83k civarı tuttu![]()
gaming gen trkartı hangi siteden almıştınız.
dik takabiliyorsam dik takmayı istiyorum aslında gpuyuaşağıdan bir çubuk şeklide değilde yine ekran kartı takıyormuşsunuz gibi takabildğiniz desteklerde var hocam sanki msi ın vardı bir tane instagramda da bir video da görmüştüm bu dediğim muhabbeti adam bildiğiniz awp şeklinde destek basmış 3d printten ekran kartı takar gibi takmış altına![]()
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, şimdiden size de hayırlı olsun5070 uzun süre götürür ve lansman fiyatından gayet güzel denk gelmiş.
İleride daha farklı seride işlemciyle beraber değişim yaparak sistemi yine uzun yıllar ileriye atmak mümkün.
Ben de aynı şekilde 9700X ile hava soğutucu (Phantom Spirit EVO) kullanarak bir sistem topluyorum.
Şu an ekran kartım yok, buradakinin aksine ben 9070XT NITRO+ düşünüyorum.
Sizin fiyat iyi denk geldiği için o açıdan herhangi bi' sıkıntı yok. Güle güle kullanın!![]()
oooo hocam o ayrı bir makara kasa destekliyorsa direkt öyle kullanıngaming gen tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
dik takabiliyorsam dik takmayı istiyorum aslında gpuyu![]()