🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

beyler abartmayın adamların buna hakkı var bu duyarınızı başka şeylere hercamayı deneyin
Duyar falan değil abartmıyorumda istanbulda otursam emin ol ben yapardım zaten :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: ReQo
O kadar mesaj attım sahibindenden 2-3 sayfa öncede var fotosu , herif korkudan ilanı sildi. Madem silecen neden yüklersin ki. mahallene kadar belli isminde belli korkup sildiğine göre doğrudur da soyadının baş harfi de belli hayır bari yapıyorsun düzgün yap akıl yok ki kullansın. Neyse abartmanın lüzumu yok. Hayırlı olsun eraycım iyi günlerde kullan. Makara yapıyoruz şurada ciddi algılama. Seviliyorsun.

Son düzenleme:
O kadar mesaj attım sahibindenden 2-3 sayfa öncede var fotosu , herif korkudan ilanı kaldırdı. Olm sıkıyosa koyarsın o ilanı, mahallene kadar belli isminde belli korkup sildiğine göre doğrudur da soyadının baş harfi de belli. Neyse abartmanın lüzumu yok. Hayırlı olsun eraycım iyi günlerde kullan. Fikrimi belirttim ciddi algılama. Çooook seviliyorsun.
KOLONmusun kardeşim ya nesin

Arkadaşlar bana da lazımdı kulaklık alamadım ama bu dönen konuşmalar çok saçma ülke zaten normal değil hala saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın.

Geri