Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 622
düşmeyin
insanlar iyi niyetli diye dolandırılmayı hakkettigini sanmıyorum beyniniz sıvılasmıs sizinAlabiliyorsan al tabi. Tekrar satarsın ve bu sefer daha iyi bir paraya. Keriz varsa yararlanacaksın.
Hocam yani sövelim diyemi açtın bu konuyu hırsızlık yapman için onay felanmı verelim sana.geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Öyle mi düşünüyorsun reisim sende biraz amatörsün sanırım email alsa alması acayip basit arkadaş 3-4 kere yaptıAlan arkadaş amatörlük yapmış. E mailiyle beraber alacaksın. E mailinin bilgileri de değiştireceksin hesap senin olur geri alınamaz.
Hocam e maili alacak telefonu kendi üstüne alacak kurtarma e postasını da silecek tamam işte. Geri nası alınıyor ki anlamadım ben çok hesap al sat yaptım hep böyle yapardık. Lolde hiç yapmadım da o da bu şekildedir yani sonuçta diye düşünüyorumÖyle mi düşünüyorsun reisim sende biraz amatörsün sanırım email alsa alması acayip basit arkadaş 3-4 kere yaptı
Hocam diyelim aldın bu hem suç hemde haktır,kul hakkı da hiçbirimiz yapmak istemez kendin o fiyata alacaksın alacaksan.geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
bende para ile alıcakın zannetmiştim alınrımı sence sattığın hesap çok almak istiyosan parasını ver algeçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Reis valla şu skin garantili mail değişenlerden uzak durun herkes kurt olmuşSırf bu yüzden hesap almıyorum geri alan olursa uğraşırım çünkü ona yazık
Bir insan neden başkasının hesabını satın alsın? Hesap kıtlığı mı var? Yeni hesaplar için kısıtlama mı konulmuş? Sen de aldın mı?Karşıdaki adam saf diye kazıklamak gerekmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir gün biri de senin bir açığından faydalanıp seni kötü duruma düşürürse o zaman da böyle dersin.