Öneri Sattığım lol hesabını bir buçuk yıl sonra geri almak

düşmeyin

geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Hocam yani sövelim diyemi açtın bu konuyu hırsızlık yapman için onay felanmı verelim sana.

Alan arkadaş amatörlük yapmış. E mailiyle beraber alacaksın. E mailinin bilgileri de değiştireceksin hesap senin olur geri alınamaz.
Öyle mi düşünüyorsun reisim sende biraz amatörsün sanırım email alsa alması acayip basit arkadaş 3-4 kere yaptı

Öyle mi düşünüyorsun reisim sende biraz amatörsün sanırım email alsa alması acayip basit arkadaş 3-4 kere yaptı
Hocam e maili alacak telefonu kendi üstüne alacak kurtarma e postasını da silecek tamam işte. Geri nası alınıyor ki anlamadım ben çok hesap al sat yaptım hep böyle yapardık. Lolde hiç yapmadım da o da bu şekildedir yani sonuçta diye düşünüyorum

geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Hocam diyelim aldın bu hem suç hemde haktır,kul hakkı da hiçbirimiz yapmak istemez kendin o fiyata alacaksın alacaksan.

bende para ile alıcakın zannetmiştim alınrımı sence sattığın hesap çok almak istiyosan parasını ver al

Hırsızlık yapmışsın yetmemiş bi da yapacakken kendine yandaş mı arıyosun

Güvenilir platform xd Adamların tek yapabileceği şey senin gibi yaşı küçük insanlardan kandırabildiklerini kandırmak. Yoksa hiçbir şeyi engelleyemez, şikayet edemez. Müşteri de bir şey yapamaz. Oyun hiçbir şey yapamaz çünkü hesap satmak diye bir kavram yok. Zaten bu şekilde satılan tüm hesaplar geri alınmaya mahkumdur.

Etik kısmı da sana kalmış. Ama bir lol hesabının ne değeri olabilir ki ? +9 itemler mi vardı ? Gir yeni hesap aç oyna neyi fark edecek?

Karşıdaki adam saf diye kazıklamak gerekmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir gün biri de senin bir açığından faydalanıp seni kötü duruma düşürürse o zaman da böyle dersin.
Bir insan neden başkasının hesabını satın alsın? Hesap kıtlığı mı var? Yeni hesaplar için kısıtlama mı konulmuş? Sen de aldın mı?

Bildiğin keriz. Bunun saflıkla bir ilgisi yok. Bulursam keriz hiç af etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri