Öneri Sattığım lol hesabını bir buçuk yıl sonra geri almak

geçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Hocam bu yanlış bir şey.. bir sorum olacak nereden sattınız benim de valo var boş duruyor

Valla böyle satılan hesapları almak çok basit zamanında benim arkadaşta yaptı hesap satın almak sıkıntı iş

hesap yeni büyük ihtimal ragebait konuyu kilitleseler keşke direkt

Valla böyle satılan hesapları almak çok basit zamanında benim arkadaşta yaptı hesap satın almak sıkıntı iş
Alan arkadaş amatörlük yapmış. E mailiyle beraber alacaksın. E mailinin bilgileri de değiştireceksin hesap senin olur geri alınamaz.

Millet dolandirici olmus gecen de biri LOL hesabimi 7 kez sattim 7 kez geri aldim caldirdim diye mail attim diyerek. Yazik!

Alabiliyorsan al tabi. Tekrar satarsın ve bu sefer daha iyi bir paraya. Keriz varsa yararlanacaksın.

Sırf bu yüzden hesap almıyorum geri alan olursa uğraşırım çünkü ona yazık

Alabiliyorsan al tabi. Tekrar satarsın ve bu sefer daha iyi bir paraya. Keriz varsa yararlanacaksın.
Karşıdaki adam saf diye kazıklamak gerekmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir gün biri de senin bir açığından faydalanıp seni kötü duruma düşürürse o zaman da böyle dersin.

Hırsızlık yapmak için utanmadan akıl mı istiyorsun burda ?

Hırsızlık yapayımmı diye sormak için açmışsın konuyu insanlar bir hevesle belki de son parasıyla hesap satın alıyorlar normal bir insan gibi empati yapmalısın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,847
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri