Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,431
Main Draven mi hocam?
Hocam bu yanlış bir şey.. bir sorum olacak nereden sattınız benim de valo var boş duruyorgeçen sene nisan ayında yıllardır emek verdiğim para yatırdığım lol hesabımı satmak zorunda kaldım çok paraya sıkışmış ve çok borç ödememem gerekiyordu 4-5 bin civarı çok ölü bir fiyata gitti değerli bir hesaptı güvenilir bir platformdan satmıştım kişi bilgilerini satış yapmadan önceden isteyen bir platform işte hesabı sattıktan 1 hafta sonra tekrar aldım ilk sahibi olduğum için ama platform bana ulaşıp eğer sorunu çözmesem şikayetçi olucuklarını söylediledir bende korkup çekinip geri verdim ve hesabı sattığım kişide hesabı başkasına satmış böyle bir bilgim de var aradan bu kadar zaman geçti geri alsam bir şey olur mu internetten bu tür olaylar okuduğum zaman konunun mahkemeye gitti durumlar gördüm böyle bir şey olabilir mi bu kadar zaman sonra bu kadar para için?
Alan arkadaş amatörlük yapmış. E mailiyle beraber alacaksın. E mailinin bilgileri de değiştireceksin hesap senin olur geri alınamaz.Valla böyle satılan hesapları almak çok basit zamanında benim arkadaşta yaptı hesap satın almak sıkıntı iş
Karşıdaki adam saf diye kazıklamak gerekmiyor.Alabiliyorsan al tabi. Tekrar satarsın ve bu sefer daha iyi bir paraya. Keriz varsa yararlanacaksın.
Bir gün biri de senin bir açığından faydalanıp seni kötü duruma düşürürse o zaman da böyle dersin.Alabiliyorsan al tabi. Tekrar satarsın ve bu sefer daha iyi bir paraya. Keriz varsa yararlanacaksın.