kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Hocam ekranı komple kapatabiliyor musunbenim elime ulaştı şuanda yaklaşık 20 gün önce almıştım heralde. Aras kargo ile ulaştı
Hocam ekranı komple kapatabiliyor musunbenim elime ulaştı şuanda yaklaşık 20 gün önce almıştım heralde. Aras kargo ile ulaştı
Valla ben varımArkadaşlar şunu tekrarlıyım:
Epomaker balonu patlamıştır arkadaşlar zaten redditte epomakeri gömüyorlardı bu da tam oldu. Şu gümrük olayı 30. günde de sonuç vermezse toplu propaganda yapalım mal zaten dandik bişey. Onlar da zarara girsin biraz.
Redditte falan bunları biraz aşağılayalım satışları düşebilir.
Hem lojistikleri berbat hem de malları berbatValla ben varım
Direk cimerden gümrüğü şikayet edemiyor muyuz ya ?Arkadaşlar şunu tekrarlıyım:
Epomaker balonu patlamıştır arkadaşlar zaten redditte epomakeri gömüyorlardı bu da tam oldu. Şu gümrük olayı 30. günde de sonuç vermezse toplu propaganda yapalım mal zaten dandik bişey. Onlar da zarara girsin biraz.
Devleti devlete mi şikayet edeceksin?Direk cimerden gümrüğü şikayet edemiyor muyuz ya ?
Devletin çalışanını biz mi denetliyoruz hocam ?Devleti devlete mi şikayet edeceksin?
Aynen öyle sorumlu olsalar şuan yunexpressi baskılıyor olurlardı.Arkadaşlar şunu tekrarlıyım:
Aga kitlemişler desenela bu kadar sorun cıkınca bende 2.5 aylık lavyeyi incelyiim dedim enter tusunun ledi bozuk![]()
he valla la bide enter tusu gözükmüyor dikkatli bakılmayıncaAga kitlemişler desene
yok bidaha baktım salakların üretim sorunu led yanıyo ama o kadar uzakki enter ısıgını yakıcak ısık gelmiyorAga kitlemişler desene
Aga kitlemişler desene