furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,029
evet g6 oled monitöre bağlı. Laptobun kendi ekranı kapalı2k grafik demissinizde herhalde ayri bir monitörde oynuyorsunuz.
evet g6 oled monitöre bağlı. Laptobun kendi ekranı kapalı2k grafik demissinizde herhalde ayri bir monitörde oynuyorsunuz.
Hepsini kaçırdığım gibi onu da kaçırdım :dSanmıyorum. Laptopta %5-%8 arası indirimler olurdu genelde. Bu hafta 3 büyük alışveriş sitesinde indirimi görünce vatan da elde fazla stoğu olan şeyleri yüzde 20yle verdi diye düşünüyorum.
Bir daha olursa en azından 12.800e ofise Acer laptopu alacağım. Tertemiz fiyattı o da.
dün akşam yine %20 indirim vardı. bi kaç kez daha olur diye düşünüyorum. ama sıkıntı şu ki 2k zam getirmişlerHepsini kaçırdığım gibi onu da kaçırdım :d
nesini beğenmedin hocam4050 olanı bende aldım bir anlık gazla) bugün geldı ama laptop bana gore degılmıs.
İsteyene aldıgım paraya verırım ıade etmekle ugrasmak ıstemıyorum.
Bende de 4050 olanı var da limit felan nasıl konuluyor birde bendeki 87 dereceyi görüyor neden
Hayırlı olsun.16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.
2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle
İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.
Alıntıyı görüntüle
Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.
Bu arada g helper falan gerek yok dediğim gibi. Ryzen turbo off yazın YouTube çıkıyor.16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.
2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle
İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.
Alıntıyı görüntüle
Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.
2 sene kullandığım laptopun videosunu neden internetten izleyeyim hahaha ne komik elemansın ya. Cihazda 95 derece cpu limiti var zaten kaba etinden sallamaya devam.Asusun soğutması daha profesyonel gibi gözüküyor ama işler öyle değil. Dedim ya keşke casper kadar asusu da araştırsaydın. 70 - 80 arası çalışıyor casper. Asus 90 100 derece aralığında. aç bak youtube de bınlerce test var. Bir de foto atıyor. Tereciye tere satmaya çalışıyorsun.