❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Sanmıyorum. Laptopta %5-%8 arası indirimler olurdu genelde. Bu hafta 3 büyük alışveriş sitesinde indirimi görünce vatan da elde fazla stoğu olan şeyleri yüzde 20yle verdi diye düşünüyorum.

Bir daha olursa en azından 12.800e ofise Acer laptopu alacağım. Tertemiz fiyattı o da.
Hepsini kaçırdığım gibi onu da kaçırdım :d

resident evil 2 remake

2k ultra grafikler
1752341415092.webp

Yine yüzde yirmi var ama fiyatlar yine zamlı. Daha da eski fiyata gelmez diye düşünüyorum, üzdü.

4050 olanı bende aldım bir anlık gazla :)) bugün geldı ama laptop bana gore degılmıs.
İsteyene aldıgım paraya verırım ıade etmekle ugrasmak ıstemıyorum.

16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.

2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle :)

İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.

Alıntıyı görüntüle
Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.
Hayırlı olsun.
Tuf almadım çünkü tuf sadece bu modeli değil alayı ısınan bir kasa hiç serin çalışan tuf görmedim. Yine de alan kişiler varsa ryzen turbo kapatıp mutlaka kaliteli bir macun çektirsinler ya da sıvı metal uygulatsinlar. Onun dışında adam olmuyor. Yani tuf fiziki müdahale gerektiyor sağlıklı çalışmak için.
Casperi almadım çünkü 10nm işlemci almak istemedim 2025 te. Alanların mutlaka işlemci watt limitlemesi gerekiyor. Pişman edeceğini sanmıyorum.

Ben gittim Anakarti yanıyor patlıyor denilen lenovo loq aldım. Ryzen turbo kapattım o şekilde kullanıyorum işlemci 65 ekran kartı 75 i geçmiyor rdr2 de. Bunlar piyasanın en iyi rakamları olduğuna eminim. Fabrikasyon olarak ta işlemci maks 80 85e çıkıyordu bu arada onu da söyleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.

2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle :)

İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.

Alıntıyı görüntüle
Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.
Bu arada g helper falan gerek yok dediğim gibi. Ryzen turbo off yazın YouTube çıkıyor.
Program kurmaya sürekli ayar yapmaya gerek yok 1 seferligine kapatıp kullanıyorsun.

Asusun soğutması daha profesyonel gibi gözüküyor ama işler öyle değil. Dedim ya keşke casper kadar asusu da araştırsaydın. 70 - 80 arası çalışıyor casper. Asus 90 100 derece aralığında. aç bak youtube de bınlerce test var. Bir de foto atıyor. Tereciye tere satmaya çalışıyorsun.
2 sene kullandığım laptopun videosunu neden internetten izleyeyim hahaha ne komik elemansın ya. Cihazda 95 derece cpu limiti var zaten kaba etinden sallamaya devam.

Geri